Βρέθηκε ο Viserys Targaryen για την prequel σειρά του Game of Thrones (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Paddy Considine του "Peaky Blinders" είναι το πρώτο όνομα του cast
06 Οκτωβρίου 2020 19:02
Βρέθηκε ο Viserys Targaryen για την prequel σειρά του Game of Thrones (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πριν μερικές εβδομάδες μεταφέραμε πως η πρεμιέρα της prequel σειράς του Game of Thrones ορίστηκε για το 2022 στο HBO. Τώρα μέσα από το Collider επιβεβαιώθηκε το πρώτο όνομα που προστίθεται στο cast του "House of the Dragon", όπως θα ονομάζεται το σόου και είναι ο Βρετανός ηθοποιός Paddy Considine τον οποίο γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τον ρόλο του στο "Peaky Blinders".

Το ρεζουμέ του περιλαμβάνει επίσης πρωταγωνιστικούς ρόλους στα "Hot Fuzz" και "The World's End" του σκηνοθέτη Edgar Wright, το "Macbeth" αλλά και τις σειρές "The Outsider" και "The Third Day", τα οποία προβλήθηκαν και αυτά στο HBO. 

Ο Considine θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, ο οποίος εκλέγεται από τους άρχοντες του Westeros ως διάδοχος του Παλαιού Βασιλιά, Jaehaerys Targaryen, στο Συμβούλιο του Harrenhal.

Μέσα από την επίσημη ανανεωμένη σύνοψη του σόου μαθαίνουμε ότι: "Χαρακτηρίζεται ως ένας ευγενικός και τίμιος άνθρωπος που το μόνο που επιθυμεί είναι να τιμήσει την κληρονομιά του παππού του και αυτά είναι στοιχεία που συνήθως δεν σε κάνουν έναν από τους ισχυρότερους βασιλιάδες."

Ως δημιουργός του σόου συγκαταλέγεται ο George R.R. Martin, μαζί με τον Ryan Condal, o οποίος μοιράζεται τα καθήκοντα του showrunner με τον βετεράνο του GoT, Miguel Sapochnik. Ο σκηνοθέτης μερικών εκ των επικότερων επεισοδίων του αυθεντικού σόου ανέλαβε να σκηνοθετήσει αρκετά από τα 10 επεισόδια του "House of the Dragon". Αξίζει να σημειωθεί πως ο Considine θα εμφανιστεί σε όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν της σειράς, σύμφωνα με τη σελίδα του στο IMDB.