Το Stranger Things 4 επέστρεψε στο πλατό για να συνεχίσει τα γυρίσματά του (ΕΙΚΟΝΑ)

Έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να ολοκληρωθούν
02 Οκτωβρίου 2020 18:05
Το Stranger Things 4 επέστρεψε στο πλατό για να συνεχίσει τα γυρίσματά του (ΕΙΚΟΝΑ)

Τον περασμένο Μάρτιο το Netflix είχε αναγκαστεί να διακόψει τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του Stranger Things, όπως έγινε και με όλες τις παραγωγές του κόσμου λόγω της έξαρσης της πανδημίας. Έκτοτε είχαμε μάθει πως η ομάδα των σεναριογράφων χρησιμοποίησε τον έξτρα χρόνο που της δόθηκε για να τελειοποιήσει το πλάνο της για τη νέα σεζόν, ενώ δοθήκαν και μερικά teasers από τον David Harbour

Τώρα όμως το Netflix είναι έτοιμο για την επιστροφή του cast και της παραγωγής τουλάχιστον στο ερεβώδες Upside Down. Με μια λιτή φωτογραφία ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα επανεκκίνησαν από σήμερα, ύστερα από τόσους μήνες απραξίας λόγω του lockdown. 

Αν περιμένετε το σόου των Duffer Brothers να τελειώσει σύντομα ίσως να μη γίνει όπως το φαντάζεστε. Οι δυο τους μίλησαν πρόσφατα εκτενώς για το πώς θέλουν να τελειώνουν το πόνημά τους. 

Με τα γυρίσματα να βρίσκονται ακόμη σε πολύ αρχικό στάδιο και με τον παράγοντα πανδημία να ελλοχεύει δεν αποκλείεται το Stranger Things 4 να αποκτήσει ημερομηνία κυκλοφορίας προς τα τέλη του 2021 ή τις αρχές του 2022.