Στη νέα αφίσα για τη 2η σεζόν του "Mandalorian" o Baby Yoda είναι στο παιδικό κάθισμά του

Λιγότερο από ένας μήνας για την πρεμιέρα στο Disney+
02 Οκτωβρίου 2020 08:40
Στη νέα αφίσα για τη 2η σεζόν του "Mandalorian" o Baby Yoda είναι στο παιδικό κάθισμά του

Δεν αποκλείεται να βρισκόμαστε προ των πυλών σε ένα ακόμη trailer για την άκρως αναμενόμενη 2η σεζόν του The Mandalorian για αυτό και η Disney και η Lucasfilm έδωσαν στη δημοσιότητα μια νέα αφίσα. Λιτή και με το μπλε χρώμα να κυριαρχεί στο ανανεωμένο εικαστικό που ντύνει την επερχόμενη σεζόν, δίνει μια γλυκύτατη λεπτομέρεια στη σχέση μεταξύ του Din Djarin και του λατρεμένου Baby Yoda.

Ο Mando (Pedro Pascal) φαίνεται να έχει τοποθετήσει στο speeder bike του ένα παιδικό κάθισμα υπό τη μορφή ενός σάκου, ειδικά για το πράσινο πλασματάκι. Απολαύστε το νεότερο poster παρακάτω:

Κανονικά θα επιστρέψουν οι Gina CaranoCarl Weathers και ο Giancarlo Esposito ως ο μεγάλος κακός της σειράς, ενώ στο πρόσφατο trailer επιβεβαιώθηκε πως την μυστηριώδη χαρακτήρας με τη κουκούλα που θυμίζει...Jedi υποδύεται η Sasha Banks του WWE. Ακόμη όμως να δούμε τα νέα πρόσωπα που εδώ και καιρό φημολογούνται για τη νέα σεζόν και ίσως η Lucasfilm να τα κρατήσει για έκπληξη. 

Πλέον γνωρίζουμε και τους σκηνοθέτες των οκτώ επεισοδίων και είναι οι εξής με τη σειρά: Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed και Robert Rodriguez. 

Το The Mandalorian θα επιστρέψει για την άκρως αναμενόμενη 2η σεζόν του στις 30 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Disney+