Ο "Κόναν, ο Βάρβαρος" επιστρέφει με μια επικών διαστάσεων σειρά στο Netflix

Να περιμένουμε βαρβατίλα αλά The Witcher;
01 Οκτωβρίου 2020 12:02
Ο "Κόναν, ο Βάρβαρος" επιστρέφει με μια επικών διαστάσεων σειρά στο Netflix

Στα χνάρια του να χτίσει περαιτέρω τον κατάλογο του στο fantasy στοιχείο βαδίζει το Netflix, το οποίο ανακοίνωσε πως ετοιμάζει την τηλεοπτική σειρά του Conan, The Barbarian. Οι πληροφορίες που μεταδίδει το Deadline θέλουν τη συνδρομητική υπηρεσία να έχει έρθει σε συμφωνία με την Conan Properties International, κάτι που της δίνει τα δικαιώματα του IP και να κάνει ό,τι επιθυμεί τόσο όσον αφορά σειρές όσο και ταινίες, είτε σε live-action είτε σε animated μορφή. 

Προς το παρόν το project βρίσκεται σε πρώιμα στάδια μιας και αναζητείται ο σεναριογράφος και showrunner αλλά και ο σκηνοθέτης που θα το αναλάβει. Να θυμίσουμε πως η πιο εμβληματική ενσάρκωση επί της οθόνης του Κόναν του Βάρβαρου είναι αυτή του Arnold Schwarzenegger στην ομώνυμη ταινία του 1982 αλλά και στο sequel με τίτλο "Conan the Destroyer" το 1984. Οι fans του Conan θα ήθελαν να ξεχάσουν όμως το reboot του 2011 με τον Jason Momoa στον ρόλο -κάτι που και ο Momoa μάλλον επιθυμεί. 

Άλλωστε το Netflix έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι θέλει να χτίσει ένα σύμπαν σειρών και ταινιών από αναγνωρισμένα παγκοσμίως franchises, κάτι που συμπεριλαμβάνει τα "Χρονικά της Νάρνια" του Roald Dahl.

Πριν δύο χρόνια και η Amazon είχε ανακοινώσει την δημιουργία του δικού της σόου βασισμένη στα κόμικ του Conan με τον Miguel Sapochnik του Game of Thrones στο τιμόνι, όμως έκτοτε η τύχη του αγνοείται.