Μια πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός είναι η Ms. Marvel του MCU για την σειρά του Disney Plus

Γνωρίστε την ανερχόμενη Iman Vellani
01 Οκτωβρίου 2020 10:20
Μια πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός είναι η Ms. Marvel του MCU για την σειρά του Disney Plus

Λόγω κορωνοϊού μπορεί το MCU Phase 4 να έχει πάρει μια εκτεταμένη καθυστέρηση, όμως αυτό δε σημαίνει ότι η Marvel δεν γίνεται να προχωράει τα σχέδιά της, καθώς βρήκε την ηθοποιό που θα παίξει την Ms. Marvel στην ομώνυμη σειρά του Disney+. Να θυμίσουμε πως πριν από δύο εβδομάδες περίπου προσλήφθηκαν οι σκηνοθέτες του σόου.

Μέσα από το Deadline αποκαλύφθηκε πως η Marvel έκανε cast την πρωτοεμφανιζόμενη Iman Vellani, η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι 18 ετών, κάτι που ταιριάζει με την χαρακτήρα της έφηβης Kamala Khan. 

Η Vellani δεν έχει ποτέ ξανά σε κάποια άλλη παραγωγή, όπως φαίνεται από την σελίδα της στο IMDB και ούτε έχει επιβεβαιωμένους social media λογαριασμούς. Κάτι που ίσως να κάνει δύσκολη την υπόθεση του να τη γνωρίσει ο κόσμος και να εξοικειωθεί. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως η Marvel δεν έχει σχολιάσει επίσημα το casting της 18χρονης ηθοποιού. 

Στο Ms. Marvel πρωταγωνιστεί η έφηβη πακιστανοαμερικανικής καταγωγής Kamala Khan, η οποία συστήθηκε στο κοινό πολύ πρόσφατα, το 2014 ως η πρώτη μουσουλμάνα ηρωΐδα της Marvel. Τώρα θα γίνει η πρώτη επί της οθόνης μουσουλμάνα χαρακτήρας που θα δούμε, ενώ πρόσφατα ήταν και η πρωταγωνίστρια στο βιντεοπαιχνίδι Marvel's Avengers των Crystal Dynamics και Square Enix.

Κατά την παρουσίαση της σειράς στο περσινό D23 event είχε ειπωθεί από τον επικεφαλής της Marvel Studios, Kevin Feige, πως την Kamala θα την δούμε και στις μελλοντικές ταινίες, καθώς πλέον τα σόου του Disney+ θα είναι άρρητα συνδεδεμένα με ολόκληρο το MCU.