Το ντοκιμαντέρ της Billie Eilish έρχεται στο Apple TV+ τον Φεβρουάριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρονολογεί την άνοδο του αστεριού της μοντέρνας ποπ σταρ
29 Σεπτεμβρίου 2020 13:14
Το ντοκιμαντέρ της Billie Eilish έρχεται στο Apple TV+ τον Φεβρουάριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχεδόν εννέα μήνες αφότου η Apple είχε ανακοινώσει πως έχει στα σκαριά ένα ντοκιμαντέρ για την Billie Eilish, έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο teaser με την ημερομηνία κυκλοφορίας του, όχι όμως και την ακριβής ημέρα που θα προβληθεί. Επομένως, οι fans της ερμηνεύτριας του "Bad Guy" ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε το "Billie Eilish: The World's A Little Blurry" τον ερχόμενο Φεβρουάριο στην streaming υπηρεσία της Apple.  

Το λαμπερό αστέρι της επιβεβαίωσε η Eilish στα πρόσφατα Grammy όπου σάρωσε με πέντε βραβεία (Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη, Άλμπουμ της Χρονιάς, Δίσκου της Χρονιάς, Τραγούδι της Χρονιάς, Καλύτερο Pop Vocal Άλμπουμ), ενώ θα την ακούσουμε και στο soundtrack της επερχόμενης ταινίας του James Bond με τίτλο "No Time To Die" ερμηνεύοντας το ομώνυμο theme song. 

Το ντοκιμαντέρ που θα χρονολογεί την άνοδο της ως μια σύγχρονη παγκοσμίου φήμης ποπ σταρ σκηνοθετεί ο R.J. Cutler, που στο παρελθόν έχει χαρίσει παρόμοια ντοκιμαντέρ με θέμα την υψηλή ραπτική (The September Issue) και την πολιτική (The War Room). 

Για να αποκτήσει τα δικαιώματα η Apple λέγεται ότι πλήρωσε αδρά την 18χρονη καλλιτέχνιδα με το ποσό να φτάνει τα $25 εκατομμύρια. 

Το Billie Eilish: The World's A Little Blurry θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2021 αποκλειστικά στο Apple TV+.