Η σειρά Lord of the Rings του Amazon επέστρεψε στο πλατό μετά το lockdown

Δόθηκε το πράσινο φως για να συνεχιστούν τα γυρίσματα
28 Σεπτεμβρίου 2020 19:54
Η σειρά Lord of the Rings του Amazon επέστρεψε στο πλατό μετά το lockdown

Μετά από σχεδόν έξι μήνες απραξίας και την διακοπή λόγω του γενικού lockdown, δόθηκε το πράσινο φως στην τηλεοπτική σειρά του Lord of the Rings ώστε να επιστρέψει στο πλατό. Όπως μεταδίδει το ρεπορτάζ του Deadline, τα γυρίσματα ξεκίνησαν από σήμερα ξανά στη Νέα Ζηλανδία όπου βρίσκεται σύσσωμη η υπερπαραγωγή της Amazon, καθώς τους επιτράπηκε η είσοδος στη χώρα από την τοπική κυβέρνηση. Πρόκειται για μια από τις πολλές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές του Χόλιγουντ που έγιναν ειδικές εξαιρέσεις ώστε να περάσουν τα σύνορα, λόγω των περιορισμών που έχει θέσει η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας για τον COVID-19. 

Πριν διακοπούν τα γυρίσματα, ο σκηνοθέτης J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom) βρισκόταν πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τα γυρίσματα των πρώτων δύο επεισοδίων. Το θετικό της υπόθεσης ήταν πως αφότου τελείωναν τα γυρίσματα αυτά, είχε σχεδιαστεί να σταματήσει προσωρινά η παραγωγή για 4-5 μήνες ώστε να συγχρονιστεί με τον χειμωνα της Νέας Ζηλανδίας, κάτι το οποίο έγινε ούτως ή άλλως και δεν πήγε πίσω όλο τον σχεδιασμό. 

Το cast (φωτό) της υπερπαραγωγής της Amazon συμπεριλαμβάνει τους: Will Poulter, Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark (Dracula), Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh (Romper Stomper, Picnic at Hanging Rock, The Cry), Joseph Mawle (Game of Thrones), Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, και ο Daniel Weyman.

Ήδη από νωρίς το Amazon Prime Video παράγγειλε μια 2η σεζόν, πριν καν γυριστεί η πρώτη. Λέγεται πως θα είναι η ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία με το συνολικό budget της να αγγίζει το δυσθεώρητο ποσό του $1 δισεκατομμυρίου

Καθ'όλη τη διάρκεια αυτής της ανάπαυλας η σεναριογραφική ομάδα με ηγέτες τους J.D. Payne και Patrick McKay εκμεταλλεύτηκε τον έξτρα χρόνο και σχεδίασε το πώς θα είναι η 2η σεζόν. Αν και το πλάνο έλεγε πως η σειρά θα έβγαινε στον αέρα μέσα στο 2021, δεν αποκλείεται λόγω του κορωνοϊού να ανακοινωθεί κάποια καθυστέρηση.