Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Eskel για τη 2η σεζόν του The Witcher

Τώρα η παραγωγή του Netflix μπορεί να συνεχίσει με ένα λιγότερο πρόβλημα
28 Σεπτεμβρίου 2020 12:14
Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Eskel για τη 2η σεζόν του The Witcher

Προ ολίγων ημερών σας είχαμε ενημερώσει για την αποχώρηση του Thue Rasmussen από την 2η σεζόν του The Witcher, λόγω των αλλαγών στο πρόγραμμα των γυρισμάτων εξαιτίας του κορωνοϊού. Δεν άργησε όμως η παραγωγή του Netflix να βρει τον αντικαταστάτη του.

Πρόκειται για τον Basil Eidenbenz, που τον είδαμε στο αρκετά υποτιμημένο και γυρισμένο σε συνεχές μονόπλανο, Victoria (2015). Αυτός θα υποδυθεί τελικά τον Eskel, έναν από τους Witchers που ζουν στην Kaer Morhen και αναλαμβάνουν την εκπαίδευση της Ciri. 

Έτσι τα γυρίσματα μπορούν να συνεχιστούν κανονικά πλέον και με ένα λιγότερο πρόβλημα για την παραγωγή του Netflix. O Eidenbenz θα παίξει στο πλάι των Kim Bodnia (Vesemir), Paul Bullion (Lambert), Yasen Atour (Coen) και του Joel Adrian, που θα υποδυθεί έναν καινούργιο Witcher ονόματι Hemrik, ο οποιος δημιουργήθηκε για χάρη του σόου. 

Παράλληλα το Netflix αναπτύσσει και μια prequel σειρά στο σύμπαν αυτό με τίτλο "The Witcher: Blood Origin", που θα διηγηθεί την πτώση των Elves και τη γέννηση του πρώτου Witcher. 

Μένει πλέον να μάθουμε πότε θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της 2η σεζόν ώστε να οριστεί και η ημερομηνία της μεγάλης επιστροφής του Henry Cavill ως Witcher.