Το "Earthrise" είναι η συνέχεια του Transformers: War for Cybertron στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το πρώτο trailer από το δεύτερο μέρος της επικής τριλογίας
27 Σεπτεμβρίου 2020 17:09
Το "Earthrise" είναι η συνέχεια του Transformers: War for Cybertron στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το πρώτο trailer για το δεύτερο κεφάλαιο της επικής τριλογίας του Transformers: War For Cybertron, που έχει τον τίτλο "Earthrise". Μετά το "Siege", λοιπόν, όπου μας έκανε να δούμε το σύμπαν των Transformers από μια αρκετά γκρίζα οπτική ματιά εν μέσω του εμφύλιου πολέμου στον Cybertron, το σόου ανοίγει τα φτερά του σε άλλους τόπους. 

Τώρα που το Allspark έχει βγει από τη μέση, χάρη στις ενέργειες του Optimus, ο Megatron αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα. Αυτή που τον θέλει παγιδευμένο σε έναν Cybertron που αργοσβήνει. Την ίδια ώρα ο Optimus Prime και τα υπόλοιπα Autobots βρίσκονται μόλις στην αρχή της νέας τους περιπέτειας και πέφτουν πάνω στη μισθοφορική φατρία των Mercenaries. 

Να θυμίσουμε πως το τρίτο κεφάλαιο με τίτλο "Kingdom" θα φέρει ξανά στο προσκήνιο τα θρυλικά "Beast Wars" που έχουμε να δούμε από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων. 

Δείτε το trailer παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για την ημερομηνία πρεμιέρας του Transformers: Ο Πόλεμος για τον Cybertron - Τριλογία: Ανατολή της Γης