O Richard E. Grant θα παίξει στο "Loki" δίπλα στον Tom Hiddleston

Νέα δυνατή προσθήκη στο cast της σειράς του Disney+
27 Σεπτεμβρίου 2020 13:34
O Richard E. Grant θα παίξει στο "Loki" δίπλα στον Tom Hiddleston

Μετά το trailer του WandaVision και την καθυστέρηση του Falcon and The Winter Soldier, τώρα ήρθαν στο φως νέα από την παραγωγή του Loki, μιας από τις πολλές Marvel σειρές που βρίσκονται στα σκαριά για το Disney Plus. Μια νέα προσθήκη στο cast του σόου επιβεβαιώθηκε και είναι ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός Richard E. Grant, που πρόσφατα είδαμε στο Star Wars: The Rise of Skywalker ως General Pryde. 

Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ποιον ρόλο έχει αναλάβει για να παίξει στο πλάι του Tom Hiddleston, αλλά ο Grant δήλωσε κατενθουσιασμένος που θα συνεργαστούν οι δυο τους μαζί στον λογαριασμό του στο Twitter:  

Η παραγωγή του Loki πριν από μερικές μέρες ξεκίνησε και πάλι τα γυρίσματά της, μετά την πολύμηνη διακοπή λόγω της πανδημίας, όπως μας ενημέρωσε η ηθοποιός Gugu Mbatha-Raw, μιλώντας στο Forbes. 

Επίσης, στα ονόματα που ακούγονται ότι εμπλέκονται με τη σειρά -και δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα- συμπεριλαμβάνονται ο Owen Wilson και η Sophia DiMartino. 

Αυτό αποτελεί ένα από τα πολλά τηλεοπτικά projects της Marvel Studios που θα ενσωματωθούν στο ευρύτερο σύμπαν του MCU και περιλαμβάνουν τα The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Moon Knight και Ms. Marvel