Το Witcher του Netflix χάνει έναν...Witcher λόγω του κορωνοϊού - Τι γίνεται με τα γυρίσματα;

Αποχωρεί ο ηθοποιός που θα ενσάρκωνε τον Eskel
25 Σεπτεμβρίου 2020 20:45
Το Witcher του Netflix χάνει έναν...Witcher λόγω του κορωνοϊού - Τι γίνεται με τα γυρίσματα;

Η παραγωγή του The Witcher είναι μια από τις δεκάδες που προσπαθεί να περάσει αλάβωτη από την πανδημία και να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν με λιγότερα προβλήματα τα γυρίσματα της 2ης σεζόν. Δυστυχώς, όμως ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα του σόου, καθώς ο ηθοποιός Thue Rasmussen, που θα υποδυόταν τον γητευτή Eskel αποχωρεί από τον ρόλο, εξαιτίας της αλλαγής στο πρόγραμμα των γυρισμάτων που έγινε ελέω του COVID-19

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος στον Twitter λογαριασμό του: 

Ο Eskel είναι ένας από τους Witchers που θα εκπαιδεύσουν την Ciri στην πατρίδα τους την Kaer Morhen. Βάσει των βιβλίων του Andrzej Sapkowski, θα την εκπαιδεύσουν και οι Lambert, Coen και Vesemir εκτός του Geralt σαφώς. 

Ο Rasmussen θα εμφανιζόταν στο πλάι των Kim Bodnia (Vesemir), Paul Bullion (Lambert), Yasen Atour (Coen) και του Joel Adrian, που θα υποδυθεί έναν καινούργιο Witcher ονόματι Hemrik, ο οποιος δημιουργήθηκε για χάρη του σόου. 

Τα γυρίσματα ωστόσο δεν έχουν διακοποί λόγω αυτού του γεγονός, απλώς θα πρέπει να βρεθεί ένας άλλος ηθοποιός για να παίξει τον Eskel. Παράλληλα το Netflix αναπτύσσει και μια prequel σειρά στο σύμπαν αυτό με τίτλο "The Witcher: Blood Origin", που θα διηγηθεί την πτώση των Elves και τη γέννηση του πρώτου Witcher. 

Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να δούμε σύντομα τον Henry Cavill, την Anya Chalotra, την Freya Allan και τον Joey Batey να επιστρέφουν στους ρόλους που αγαπήθηκαν για την 2η σεζόν του Witcher στο Netflix