Το The Falcon and The Winter Soldier δε θα προλάβει να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μια δύσκολη χρονιά για τους fans της Marvel γίνεται δυσκολότερη
23 Σεπτεμβρίου 2020 08:47
Το The Falcon and The Winter Soldier δε θα προλάβει να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τελικά, το WandaVision φαίνεται πώς θα είναι η μοναδική δόση από το σύμπαν της Marvel που θα πάρουν οι fans μέσα στο 2020. Και αυτό διότι το άκρως αναμενόμενο The Falcon and the Winter Soldier μετακινήθηκε για το 2021 και έτσι θα καθυστερήσει περαιτέρω, μιας και τα γυρίσματα ακόμη λαμβάνουν χώρα. 

Η πληροφορία αυτή δεν ήρθε απευθείας από τα επίσημα χείλη της Marvel Studios ή της Disney, αλλά το γεγονός πως άλλαξε ημερομηνία η καταχώρηση του σόου στο Disney Plus είναι μια εξίσου καλή απόδειξη. Την εν λόγω εικόνα μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Θα αργήσουμε επομένως λίγο παραπάνω καιρό για να δούμε ξανά τους χαρακτήρες των Bucky Barnes και Sam Wilson των Sebastian Stan και Anthony Mackie αντίστοιχα. Όλον αυτόν τον καιρό τα social media σε Twitter και Tik Tok έχουν κατακλυστεί από fans ή και παπαράτσι που έχουν αποκτήσει υλικό από τα γυρίσματα. Σε αυτά θα δείτε εκτός των των πρωταγωνιστών τον Daniel Bruhl (Baron Zemo) αλλά και την Emily VanCamp (Sharon Carter/ Agent 13):

Επομένως, γίνεται αντιληπτό ότι ακόμη έχει λίγο ακόμη δρόμο η σειρά μέχρι να ολοκληρωθεί, χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε το μοντάζ και την όλη διαδικασία του post-production. Τουλάχιστον, το show με τους Scarlett Witch και Vision των Elizabeth Olsen και Paul Bettany θα κάνει παρέα τους Marvel fans μέχρι να έρθει αυτό και η πρώτη ματιά ήταν άκρως ενδιαφέρουσα

Πλέον το Falcon and The Winter Soldier θα κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2021 αποκλειστικά στη "συχνότητα" του Disney+