Το πρώτο trailer του WandaVision είναι εδώ με όλη του την παραξενιά

Είναι ζωή αυτή που ζουν η Scarlet Witch και ο Vision;
21 Σεπτεμβρίου 2020 10:47
Το πρώτο trailer του WandaVision είναι εδώ με όλη του την παραξενιά

Από το The Falcon and the Winter Soldier το περιμέναμε, από το WandaVision θα μας έρθει τελικά, καθώς η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του σόου με τους Elizabeth Olsen και Paul Bettany. Ταυτοχρόνως, έγινε γνωστό πως αυτή θα είναι και η πρώτη σειρά της Marvel στην συνδρομητική streaming υπηρεσία, η οποία έρχεται σύντομα, όπως διαφημίζεται και στο trailer.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο μείγμα κλασικής sitcom σειράς των '50s μέσα στο σύμπαν της Marvel, όπου η Wanda Maximoff και ο Vision ζουν μαζί σε ένα ονειρεμένο προάστιο, όπου ο τελευταίος αρχίζει και συνειδητοποιεί πως δεν είναι όλα ρόδινα. Στο trailer κιόλας του λένε πως έχει πεθάνει υπονοώντας πως θα υπάρξει ανατροπή μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame, καθώς ήταν από τους λίγους που δεν επέστρεψαν ποτέ από το Snap του Thanos στο "Infinity War". 

Το ύφος και το μυστήριο αλλά και ελαφρώς κωμικό στιλ του το κάνουν ήδη μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση ειδικά για τους fans της Marvel. Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Kat Dennings ως Darcy Lewis από το Thor, o Randall Park από το Ant-Man and the Wasp ως FBI Agent Jimmy Woo και η Teyonah Parris ως την ενήλικη Monica Rambeau του Captain Marvel

Αυτή είναι η πρώτη αφίσα της σειράς, όπου showrunner και δημιουργός είναι η Jac Schaeffer (Captain Marvel, Black Widow): 

Το WandaVision έρχεται σύντομα στο Disney+ και λογικά θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο υπόλοιπο του 2020.