Φήμη: O Pedro Pascal λέγεται ότι αποχώρησε εν μέσω γυρισμάτων του The Mandalorian

Οι φήμες μιλούν επίσης για αρκετά προβλήματα στα παρασκήνια
20 Σεπτεμβρίου 2020 19:08
Φήμη: O Pedro Pascal λέγεται ότι αποχώρησε εν μέσω γυρισμάτων του The Mandalorian

Σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή όσο το The Mandalorian είναι λογικό οι ψίθυροι και οι φήμες να είναι πολλοί και το ίδιο και οι "κακές γλώσσες". Ωστόσο όταν υπάρχει κάπου καπνός δεν αποκλείεται να υπάρχει και φωτιά και η insider της βιομηχανίας, Grace Randolph, μετέφερε πριν από κάποιες εβδομάδες τα πολλά παρασκηνιακά προβλήματα που αντιμετώπισε το The Mandalorian με το trailer της 2ης σεζόν

Συγκεκριμένα, δεν άρεσε στα υψηλά κλιμάκια της Disney το trailer και έτσι το καθυστέρησαν αρκετά για να περάσει εκ νέου από τη μονταζιέρα, ενώ γίνεται λόγος για ένα μεγάλο πρόβλημα. Αυτό το μεγάλο πρόβλημα πλέον φαίνεται πως βγήκε στη φόρα και ονομάζεται Pedro Pascal

Ναι, καλά διαβάσατε, ο ίδιος ο "Mando" είναι το μεγάλο πρόβλημα καθώς λέγεται πως είχε αρκετές διαφωνίες με την δημιουργική ομάδα και την Lucasfilm. Η Randolph αναφέρει πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της 2ης σεζόν, ο Pedro Pascal ήθελε να γυρίσει περισσότερες σκηνές χωρίς το κράνος του Mando. Η δημιουργική ομάδα του σόου φυσικά δεν χαμπάριαζε από αυτά και αυτό δυσφόρησε τον Pascal, διότι εκτός αυτού ένιωθε και πολύ άβολα με την στολή στο πλατό. 

Το ποτήρι ξεχείλισε, όπως μεταφέρει από δικές της πηγές η Randolph, ήταν όταν πήγε και χτύπησε την πόρτα της Lucasfilm για να βάλουν χέρι εκ μέρους του στην παραγωγή. Αυτοί από την πλευρά τους είπανε πως "ξέρεις, καλύτερα να φύγεις τότε" και ο Pascal αποχώρησε εν μέσω των γυρισμάτων. "Από όσο έχω ακούσει το διαζύγιο έγινε σε άσχημο κλίμα με τις δύο πλευρές να είναι αναστατωμένες" μεταδίδει η Randolph. 

Παρόλο που η εν λόγω insider έχει πέσει μέσα αρκετές φορές, αυτή η φήμη μοιάζει αρκετά τραβηγμένη. Επομένως, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις καλύτερα να τα λάβετε υπόψιν με κάθε επιφυλακτικότητα.

Άλλωστε την φυσική παρουσία στον χώρο πολλές φορές δεν την έδινε ο ίδιος ο Pascal στα γυρίσματα της 1ης σεζόν τουλάχιστον, καθώς είχε έναν που τον ντουμπλάριζε, με αποτέλεσμα ο γνωστός ηθοποιός των Narcos και Game of Thrones να δανείζει μόνο τη φωνή του στον Din Djarin.