Το Stranger Things 4 θα σημάνει την "ανάσταση αλά Gandalf" του Hopper

O David Harbour μιλάει για την επιστροφή του χαρακτήρα του
19 Σεπτεμβρίου 2020 12:59
Το Stranger Things 4 θα σημάνει την "ανάσταση αλά Gandalf" του Hopper

Όχι, o Chief Hopper δε θα επιστρέψει με μια λευκή γενειάδα αν αυτό νομίζατε. Ωστόσο η 4η σεζόν του Stranger Things θα σημάνει την επιστροφή του, όπως έχουμε δει και από το teaser trailer εδώ και τόσους μήνες, μιας και γνωρίζουμε ότι κρατείται σε μια φυλακή στα βάθη της Σοβιετικής Ένωσης. 

Ο David Harbour μίλησε στο Total Film για τα νέα επεισόδια του σόου που αναμένεται να επιστρέψει καλώς εχόντων των πραγμάτων μέσα στο 2021 και παρομοίασε την επιστροφή του με αυτή του Gandalf στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών:

Ο Gandalf the Grey που παλεύει τον Balrog και γίνεται Gandalf the White. Αυτή είναι η ιδέα της νεκρανάστασης του χαρακτήρα. Και μυθολογικά να το δείτε, ο Hopper, κατά μία έννοια έπρεπε να αλλάξει. Θέλω να πω πως δεν μπορούσε να πάει εκεί που πήγαινε. Πρέπει να αναστηθεί κατά κάποιον τρόπο και αυτή ήταν η τέλεια ευκαιρία. Επομένως, θα δούμε ένα πολύ διαφορετικό άτομο από εδώ και εμπρός. Τον ίδιο άνθρωπο αλλά με διαφορετικό δέρμα και είναι κάτι που απολαμβάνω να υποδύομαι. 

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι η 4η σεζόν θα περιλαμβάνει ένα παραπάνω επεισόδιο από την προηγούμενη και τα γυρίσματά της βρίσκονται ακόμα στον αέρα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Μένει να μάθουμε πότε θα επιστρέψει το cast -που θα έχει μεγαλώσει επικίνδυνα για τις ηλικίες που πρέπει να δείχνει στην κάμερα- στο πλατό, ίσως να αλλάξει και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Stranger Things 4 στο Netflix, η οποία προς το παρόν ορίζεται για τα μέσα του 2021.