Και η Ms. Marvel βρήκε τους σκηνοθέτες της για την σειρά του Disney+

Πρόκειται για το δίδυμο που σκηνοθέτησε το Bad Boys For Life
19 Σεπτεμβρίου 2020 11:25
Και η Ms. Marvel βρήκε τους σκηνοθέτες της για την σειρά του Disney+

Μετά την She-Hulk που θα την υποδυθεί η Tatiana Maslany του Orphan Black, τώρα μαθαίνουμε νέα και από την παραγωγή του Ms. Marvel. Πρόκειται για μια από τις πολλές Marvel σειρές που ετοιμάζονται για χάρη του Disney+ και μέσα από το The Hollywood Reporter ανακοινώθηκε η εκλεκτή ομάδα των σκηνοθετών που θα αναλάβουν τα επεισόδιά της, με έμφαση στη διαφορετικότητα και την εκπροσώπηση. 

Ξεκινώντας από τους Adil El Arbi και Bilall Fallah, το δίδυμο που σκηνοθέτησε το "Bad Boys for Life", θα αναλάβει μερικά από τα επεισόδια. Έπειτα η πακιστανικής καταγωγής Sharmeen Obaid-Chinoy, που έχει κερδίσει δύο φορές Όσκαρ στην κατηγορία ντοκιμαντέρ μικρού μήκους ( A Girl in the River: The Price of Forgiveness, Saving Face), αλλά και η Meera Menon, που έχει εργαστεί στα The Walking Dead, The Punisher, Titans και Outlander, θα αναλάβουν τα υπόλοιπα επεισόδια του σόου. 

Στο Ms. Marvel πρωταγωνιστεί η έφηβη πακιστανοαμερικανικής καταγωγής Kamala Khan, η οποία συστήθηκε στο κοινό πολύ πρόσφατα, το 2014 ως η πρώτη μουσουλμάνα ηρωΐδα της Marvel. Τώρα θα γίνει η πρώτη επί της οθόνης μουσουλμάνα χαρακτήρας που θα δούμε, ενώ πρόσφατα ήταν και η πρωταγωνίστρια στο βιντεοπαιχνίδι Marvel's Avengers των Crystal Dynamics και Square Enix.

Κατά την παρουσίαση της σειράς στο περσινό D23 event είχε ειπωθεί από τον επικεφαλής της Marvel Studios, Kevin Feige, πως την Kamala θα την δούμε και στις μελλοντικές ταινίες, καθώς πλέον τα σόου του Disney+ θα είναι άρρητα συνδεδεμένα με ολόκληρο το MCU.  

Τώρα, το μόνο που μένει είναι να μάθουμε και ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Ms. Marvel, καθώς η αναζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει.