Στο trailer της 2ης σεζόν του The Mandalorian ο Baby Yoda και ο "Mando" επιστρέφουν δυναμικά

Επιτέλους, νέες Star Wars περιπέτειες από τις 30 Οκτωβρίου στο Disney+
15 Σεπτεμβρίου 2020 19:23
Στο trailer της 2ης σεζόν του The Mandalorian ο Baby Yoda και ο "Mando" επιστρέφουν δυναμικά

Επιτέλους, μετά τα πρώτα στιγμιότυπα, η Disney και η Lucasfilm έδωσαν στη δημοσιότητα το trailer της άκρως αναμενόμενης 2η σεζόν του The Mandalorian. Ο "Mando" του Pedro Pascal με τον λατρεμένο Baby Yoda (ή The Child) ταξιδεύουν στον γαλαξία για νέες γουέστερν ύφους περιπέτειες με σκοπό να επανενώσουν το πράσινο πλασματάκι με τους υπόλοιπους του είδους του. Ας ελπίσουμε πώς θα αποκαλυφθούν μερικά από τα μυστήρια γύρω από το είδος του Yoda στη νέα σεζόν, της οποίας μάλιστα το πρώτο επεισόδιο θα σκηνοθετήσει ο δημιουργός της, Jon Favreau. 

Το πρώτο trailer όπως θα το απολαύσετε παρακάτω, δίνει τόσα-όσα χρειάζονται για να ανεβάσουν κατακόρυφα το hype με νέους πλανήτες, χιονισμένα σκηνικά, και μια μυστηριώδη γυναικεία φιγούρα με μανδύα. Οι μανδύες συνήθως στο Star Wars σχετίζονται με τους Jedi και το voiceover του trailer κάνει μια αναφορά σε αυτούς ως "μάγους" και μάλιστα εχθρικούς στους Mandalorians. 

Αυτή την χαρακτήρα επιβεβαιώθηκε πως θα την υποδύεται η superstar του WWE, Sasha Banks. Κανονικά θα επιστρέψουν οι Gina Carano, Carl Weathers και ο Giancarlo Esposito ως ο μεγάλος κακός της σειράς. Ακόμη όμως να δούμε τα νέα πρόσωπα που εδώ και καιρό φημολογούνται για τη νέα σεζόν και ίσως η Lucasfilm να τα κρατήσει για έκπληξη. 

Πλέον γνωρίζουμε και τους σκηνοθέτες των οκτώ επεισοδίων και είναι οι εξής με τη σειρά: Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed και Robert Rodriguez. 

Δείτε την νέα αφίσα της 2ης σεζόν: 

Το The Mandalorian θα επιστρέψει για την άκρως αναμενόμενη 2η σεζόν του στις 30 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Disney+