Το Lucifer δε θα φτάσει ποτέ τα 100 επεισόδια – Νέες πληροφορίες για την 6η σεζόν

Το τέλος του «Λούσι» είναι κοντά…
11 Σεπτεμβρίου 2020 15:38
Το Lucifer δε θα φτάσει ποτέ τα 100 επεισόδια – Νέες πληροφορίες για την 6η σεζόν

Πέρα από τη σαρωτική πορεία της 5ης σεζόν του Lucifer, καθώς και την άφιξη του 2ου μέρους της 5ης σεζόν, ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικές νέες πληροφορίες σχετικά με την 6η σεζόν της σειράς του Netflix. 

Παρόλο που σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι η παραγωγή θέλει να φτάσει τα εκατό επεισόδια, μάλλον κάτι τέτοιο δε θα γίνει, καθώς όπως γνωστοποιήθηκε η 6η σεζόν θα αποτελείται από λιγότερα επεισόδια από όσα φημολογούνταν πώς θα έχει.

Όπως μεταφέρει το TV Line, η 6η και τελευταία σεζόν του «Λούσι» θα αποτελείται μόνο από οκτώ επεισόδια κάτι που σημαίνει ότι θα είναι πολύ μικρότερη από το πρώτο και δεύτερο επερχόμενο μέρος της 5ης σεζόν. Δηλαδή, η σειρά θα ολοκληρωθεί με 91 επεισόδια συνολικά. Ωστώσο, εκπρόσωποι του Netflix ερωτήθηκαν για το φινάλε του Lucifer παραμένοντας σιωπηλοί για τη συνολική διάρκεια του έκτου κεφαλαίου.

Την άποψή μας για το πρώτο μισό της 5ης σεζόν του Lucifer μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σπέσιαλ 6η σεζόν της σειράς, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.