Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του Sex Education ξεκινούν και το cast ετοιμάζεται στο "παρά πέντε" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε ολόκληρο το cast της λατρεμένης σειράς στο πλατό
10 Σεπτεμβρίου 2020 08:19
Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του Sex Education ξεκινούν και το cast ετοιμάζεται στο "παρά πέντε" (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Sex Education είναι με διαφορά μια από τις πιο αγαπημένες σειρές των συνδρομητών του Netflix και όχι άδικα αφού μπήκε στις καρδιές όλων με το ατρόμητο, παράξενο και άβολο στιλ του σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική δραστηριότητα της εφηβικής ηλικίας. Κυρίως όμως του Asa Butterfield, που υποδύεται τον πρωταγωνιστή, Otis Milburn, γιο της εκκεντρικής σεξολόγου Jean της Gillian Anderson, αλλά και της "καψούρας" του, Maeve που την υποδύεται η Emma Mackey

Η 2η σεζόν είχε προβληθεί τον περασμένο Ιανουάριο και τα γυρίσματα της 3ης σεζόν δεν ξεκίνησαν ποτέ λόγω του lockdown. Τώρα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχουν τεθεί, η παραγωγή μπόρεσε και επέστρεψε στο πλατό, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα με αποστάσεις, μάσκες κ.τ.λ. Για αυτό και το Netflix δεν έλειψε να το ανακοινώσει, με ένα βίντεο όπου όλα τα μέλη του cast ετοιμάζονται μετά την καραντίνα να επιστρέψουν πυρετωδώς στο πλατό.

 Το πιο πιθανό είναι το Sex Education να επιστρέψει στις οθόνες μας μέσα στο 2021, αλλά αναμένουμε στην επίσημη ανακοίνωση του Netflix.