Οριστικό τέλος για το The Walking Dead μετά από 11 σεζόν  

Η τελευταία σεζόν του σόου θα προβληθεί το 2022

Οριστικό τέλος για το The Walking Dead μετά από 11 σεζόν

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως το The Walking Dead, μια από τις δημοφιλέστερες σειρές παγκοσμίως εδώ και πάνω από μια δεκαετία τελειώνει οριστικά. H "έκτακτη" ανακοίνωση έγινε από ένα tweet του IGN που λίγα λεπτά αργότερα διαγράφηκε, πιθανότατα γιατί ίσως δεν έπρεπε να δημοσιευθεί νωρίτερα, και ανέφερε πως η post-apocalyptic ζόμπι σειρά του AMC θα ρίξει αυλαία με την 11η σεζόν.

Παρόλο που ακόμη περιμένουμε να προβληθούν τα νέα επεισόδια της 10ης σεζόν (4 Οκτωβρίου), η τελευταία σεζόν του αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από ποτέ με 24 επεισόδια, τα οποία θα προβληθούν μέσα στο 2022. 

Το EW επιβεβαίωσε πως το AMC ετοιμάζει ένα ακόμη spinoff σόου με πρωταγωνιστές τους Daryl Dixon και Carol Peletier, που τους υποδύονται οι Norman Reedus και Melissa McBride, το οποίο θα βγει στον αέρα το 2023. Στο τιμόνι αυτού του σόου θα δούμε την ήδη showrunner του TWD, Angela Kang μαζί με τον Scott M. Gimple. 

Να αναφέρουμε πώς τα νέα επεισόδια της 10ης σεζόν θα προβληθούν στις 4 Οκτωβρίου. Η νέα σειρά The Walking Dead: World Beyond θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου, ενώ τα τελευταία έξι μπόνους επεισόδια της 10ης σεζόν θα προβληθούν κάποια στιγμή στις αρχές του 2021. Αυτό σημαίνει πως μέχρι το 2022 απομένουν 30 ακόμη επεισόδια πριν τα "ζόμπια" ρίξουν οριστικά αυλαία. 

Εν αναμονή, λοιπόν, των επίσημων ανακοινώσεων του AMC, που λογικά δε θα αργήσουν να έρθουν. 

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:05] Οι παραπάνω πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν επίσημα από το AMC στο Entertainment Weekly

12 σχολιο(α)