Πρώτη ματιά στη 2η σεζόν του The Mandalorian με τον αξιολάτρευτο Baby Yoda (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η νέα σεζόν επιστρέφει τον Οκτώβριο στο Disney+
08 Σεπτεμβρίου 2020 17:29
Πρώτη ματιά στη 2η σεζόν του The Mandalorian με τον αξιολάτρευτο Baby Yoda (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μια βδομάδα ακριβώς μετά την ανακοίνωση της ημερομηνία προβολής της 2ης σεζόν του The Mandalorian ήρθε και η πρώτη ματιά. Ως συνήθως, το Entertainment Weekly φιλοξένησε ένα ειδικό αφιέρωμα για την επιστροφή του "Mando" του Pedro Pascal και του αξιολάτρευτου Baby Yoda (ή The Child) όπου μέσα σε αυτό υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες που δίνουν κάποιες κλεφτές ματιές στο τι θα δούμε. 

Ο μεγάλος κακός του σόου, Moff Gideon του Giancarlo Esposito, κλείνει το μάτι σε μια τετ-α-τετ σύγκρουση με τον Din Djarin αλλά και το The Child, μιλάει ανοιχτά για το ότι θα τον δούμε να κραδαίνει με ευχέρεια το θρυλικό Darksaber, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ενώ αφήνει να εννοηθεί πως ο χαρακτήρας του ίσως να μην είναι και τόσο villain όσο νομίζουμε. 

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε εκτός του "Mando", του Baby Yoda και του Gideon, τον Greef Carga του Carl Weathers με μούσια θυμίζοντας του γερο-Clones από τις animated σειρές, αλλά και την Cara Dune της Gina Carano

Και μπορεί να κοντεύει η νέα σεζόν να προβληθεί αλλά ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη τα νέα πρόσωπα που ακούγονται έντονα πως θα δούμε τη νέα σεζόν όπως οι: Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, Temuera Morrison ως Boba Fett, Katee Sackhoff ως Bo-Katan Kryze, αλλά και τους Michael Biehn (The Terminator) και Timothy Olyphant (Justified). Σε αυτό το θέμα το μόνο που είπε η Carano είναι πως "Κάποιοι από αυτούς αληθεύουν και κάποιοι άλλοι όχι, τονίζοντας τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και μυστικότητας στο πλατό της σειράς με ηθοποιούς να φυγαδεύονται από τα παρασκήνια με μαύρους μανδύες σαν Sith Lords. 

Στους σκηνοθέτες αυτής της σεζόν θα συναντήσουμε τους νεοφερμένους Robert Rodriguez (Desperado, Sin City), Peyton Reed (Ant-Man) και James Mangold (Logan, Ford v. Ferrari), μαζί με τους Rick Famuyiwa, Carl Weathers και τον ίδιο τον δημιουργό και showrunner του σόου, Jon Favreau, ο οποίος επιστρέφει στην σκηνοθετική καρέκλα μετά το πρώτο επεισόδιο.  

Η 2η σεζόν του The Mandalorian, επομένως, θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 30 Οκτωβρίου αποκλειστικά στην streaming "συχνότητα" του Disney+