Στα σκαριά ακόμη μία live-action σειρά βασισμένη στο Spider-Verse

Από την Marvel και την Sony Television
04 Σεπτεμβρίου 2020 20:12
Στα σκαριά ακόμη μία live-action σειρά βασισμένη στο Spider-Verse

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, η Marvel σε συνεργασία με την Sony Television, ετοιμάζουν μια ολοκαίνουργια live-action τηλεοπτική σειρά που θα ονομάζεται “Silk”. Πρόκειται για ένα σόου με σεναριογράφο την Lauren Moon του “Atypical” και τους Chris Miller και Phil Lord στην παραγωγή.

Η σειρά θα είναι βασισμένη στο ευρύτερο Spider-Verse σύμπαν της Sony Pictures και θα μας πει την ιστορία της Cindy Moon (που γράφτηκε από τον Dan Slott), μια αμερικανο-κορεάτισσα κοπέλα που είναι συμμαθήτρια με τον Peter Parker. Έχουν όμως ένα κοινό και δεν είναι άλλο από το τσίμπημα της αράχνης που της «έδωσε» τις ικανότητες που φαντάζεστε.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Spider-Man: Homecoming, η Tiffany Espensen υποδύθηκε μια βερσιόν αυτής της χαρακτήρος, η οποία εμφανίστηκε σε έναν μικρό ρόλο απλά ως "Cindy", ενώ παράλληλα υπάρχουν έντονες φήμες ότι θα κυκλοφορήσει και standalone ταινία για την ηρωίδα.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά δεν αποκαλύφθηκαν, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.