O Arnold Schwarzenegger θα παίξει για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά

Στο νέο σόου του δημιουργού του "Scorpion"
02 Σεπτεμβρίου 2020 08:36
O Arnold Schwarzenegger θα παίξει για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά

Μετά την τελευταία του παράσταση ως T-800 στο Terminator: Dark Fate, ο αγαπημένος όλων "Εξολοθρευτής" θα γράψει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Σαφώς και αναφερόμαστε στον θρυλικό Arnold Schwarzenegger ο οποίος ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει για πρώτη φορά στην δική του τηλεοπτική σειρά -εξαιρείται το πέρασμά του ως παρουσιαστής του "Celebrity Apprentice". 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, ο "Arnie" υπέγραψε με την Skydance TV για να παίξει ως ο αστέρας αλλά και να αναλάβει χρέη παραγωγού στην εν λόγω σειρά. 

Για αυτήν τη σειρά δράσης όμως ξέρουμε πολύ λίγα πράγματα. Ακόμη είναι ατιτλοφόρητη αλλά την επιμελείται ο Nick Santora, δημιουργός του , και σε αυτήν θα πρωταγωνιστεί ο Schwarzenegger ως ένας πατέρας κατάσκοπος, που συνεργάζεται με την επίσης κατάσκοπο κόρη του. 

Η Skydance πολύ σύντομα θα αρχίσει τη γύρα για να πουλήσει τη σειρά στους ενδιαφερόμενους streaming κολοσσούς. Αρκεί να αναφέρουμε πως ο Santora είναι εκτελεστικός παραγωγός στην επερχόμενη σειρά Jack Reacher του Amazon, ενώ η Skydance γενικότερα έχει καλές σχέσεις και με το Netflix και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα καταλήξει το project.