Φανταστικοί κόσμοι συγκρούονται στο νέο trailer της 2ης σεζόν του His Dark Materials

Το επικό σόου φαντασίας του HBO επιστρέφει!
29 Αυγούστου 2020 12:54
Φανταστικοί κόσμοι συγκρούονται στο νέο trailer της 2ης σεζόν του His Dark Materials

Μια νέα ματιά στην πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του His Dark Materials δημοσίευσε το HBO, όπου μέσα από το teaser trailer βλέπουμε τι έπεται για την επική και πανάκριβη παραγωγή του καλωδιακού καναλιού. 

Δε θα ήταν μια ακριβή παραγωγή αν δεν είχε και ένα ίδιο cast να την πλαισιώνει καθώς πρωταγωνιστούν οι James McAvoy, Dafne Keen, Ruth Wilson, Andrew Scott, Helen McCrory και Lin-Manuel Miranda, ενώ στην επερχόμενη σεζόν προστίθενται οι Terence Stamp, Jade Anouka και Simone Kirby. 

Η δεύτερη σεζόν ξεκινά αμέσως μετά το άνοιγμα της πύλης για τον νέο κόσμο από τον Lord Asriel, με την Lyra, η οποία μόλις έχασε την καλύτερή της φίλη τον ακολουθεί προς το άγνωστο. Εκεί θα συναντήσει τον Will (Amir Wilson), ένα αγόρι που και αυτό θέλει να ξεφύγει από το παρελθόν του. Οι τύχες των δύο είναι περισσότερο συνδεδεμένες από όσο νομίζουν αλλά ένας πόλεμος που μόλις ξεσπά θα σταθεί εμπόδιο σε αυτό. 

Δυστυχώς, το κανάλι δεν μοιράστηκε ακόμη μια ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας και έτσι το His Dark Materials Season 2 θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο από τη συχνότητα του HBO.