Το Sphere έρχεται ως τηλεοπτική σειρά δια χειρός HBO

Ένα ακόμη sci-fi μυθιστόρημα έρχεται
28 Αυγούστου 2020 09:41
Το Sphere έρχεται ως τηλεοπτική σειρά δια χειρός HBO

Μετά το Westworld, για το οποίο αναμένουμε την 4η σεζόν του, το HBO ανακοίνωσε πως διασκευάζει ακόμη ένα μυθιστόρημα του Michael Crichton για την τηλεόραση. Όπως ανακοινώθηκε μέσα από το Entertainment Weekly, το "Sphere" θα έρθει ως τηλεοπτική σειρά βασιζόμενο στο επιστημονικής φαντασίας θρίλερ βιβλίο που εξιστορεί την ανακάλυψη μιας μυστηριώδους σφαίρας στα βάθη του ωκεανού. 

Η σεναριογράφος και παραγωγός της 3ης σεζόν του Westworld, Denise The, θα εκτελεί χρέη showrunner στην τηλεοπτική μεταφορά της "Σφαίρας" για την οποία έχουμε και τη σύνοψή της:

Το Sphere βουτάει χίλια πόδια κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού, εκεί όπου ένα γκρουπ επιστημόνων θα έρθει αντιμέτωπος με τα σουρεαλιστικά, πανέμορφα και θανατηφόρα μυστικά του σύμπαντος. Μόνο που θα ανακαλύψουν ότι οι πιο κοντινοί μας άνθρωποι ίσως αποδειχθούν πιο ξένοι από αυτά. 

Φυσικά, οι περισσότεροι θα έχετε δει το Sphere, την sci-fi ταινία τρόμου του 1998 με πρωταγωνιστές τους Dustin Hoffman, Sharon Stone, Samuel L. Jackson και Liev Schreiber. Μάλιστα, πίσω από τη σκηνοθετική καρέκλα βρισκόταν ο Barry Levinson του "Rain Man", ωστόσο δεν ήταν αρκετός ούτε αυτός ούτε και το cast να σηκώσουν την ταινία, η οποία πάτωσε πανηγυρικά στο box office (έβγαλε $74 από τα $80 εκ. του budget της) και στους κριτικούς. 

Εν αναμονή, λοιπόν, της τηλεοπτικής σειράς του Sphere, η οποία ελπίζουμε να αποδειχθεί καλύτερη από το κινηματογραφικό αδερφάκι της. 

Tags: