Μια νέα Racoon City θα δούμε στη live-action Resident Evil σειρά του Netflix

Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες για το project
27 Αυγούστου 2020 15:06
Μια νέα Racoon City θα δούμε στη live-action Resident Evil σειρά του Netflix

Ήταν Φεβρουάριος όταν πρωτοακούσαμε ότι το Netflix ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια σειρά βασισμένη στο διάσημο videogame franchise των Resident Evil. Έχοντας διαπρέψει εμπορικά στη μεγάλη οθόνη μέσα από τις ταινίες με πρωταγωνίστρια τη Milla Jovovich, η σειρά παιχνιδιών τρόμου της Capcom θέλει να κατακτήσει ή τουλάχιστον να πάρει και αυτή μια μερίδα- και τις μικρές οθόνες.

Το Netflix, μέσα από το NXOnNetflix στο Twitter, ανακοίνωσε και επίσημα την live-action σειρά του Resident Evil με μια φωτογραφία που απεικονίζει το σενάριο του πρώτου επεισοδίου:

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως η σειρά θα εκτυλίσσεται στη New Racoon City με πρωταγωνιστές τα παιδιά του μεγάλου villain της υπόθεσης, Albert Wesker. Μάλιστα, το σόου διαδραματίζεται μεταξύ δύο χρονολογιών ένα στο παρελθόν και ένα στο μέλλον.

Στο παρελθόν οι αδερφές Jade και Billie Wesker μετακομίζουν στη νέα Racoon City, μια πόλη κατασκευασμένη στη μέση του πουθενά από μια πολυεθνική και αναγκάζονται εν μέσω της εφηβείας τους να ζήσουν εκεί. Όσο περισσότερο χρόνο περνούν εκεί αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι όλα όπως δείχνουν και πως ο πατέρας τους κρύβει σκοτεινά μυστικά που μπορεί να φέρουν το τέλος του κόσμου. 

Στο μέλλον και συγκεκριμένα πάνω από μια δεκαετία μετά τα πράγματα είναι λίγο-πολύ γνωστά για τους fans του franchise. Υπάρχουν λιγότερο από 15 εκ. άνθρωποι στον πλανήτη γη και πάνω από 6 δισεκατομμύρια ζόμπι, από ανθρώπους μέχρι και ζώα που προσβλήθηκαν από τον T-Virus. H Jade Wesker, στα 30 της χρόνια πλέον, παλεύει να επιβιώσει σε αυτόν τον "Νέο Κόσμο", καθώς τα μυστικά του παρελθόντος της, της αδερφής και του πατέρα της, συνεχίζουν να τη στοιχειώνουν. 

Στο σενάριο της σειράς συναντάμε τον Andrew Dabb (σεναριογράφος του Supernatural), ο οποίος ανέλαβε το σενάριο αλλά και χρέη showrunner, ενώ τη σκηνοθεσία των πρώτων δύο επεισοδίων έχει αναλάβει ο Bronwen Hughes, έχοντας εμπειρία από τα Breaking Bad, Burn Notice και Better Call Saul. Επίσης, η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από οκτώ ωριαία επεισόδια. 

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ή το πότε θα προβληθεί το σόου του Resident Evil στο Netflix.