Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Altered Carbon – Ακυρώθηκε η σειρά από το Netflix

Το μεγάλο κόστος και οι λίγες προβολές «φταίνε» για την ακύρωσή του
27 Αυγούστου 2020 08:13
Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Altered Carbon – Ακυρώθηκε η σειρά από το Netflix

Δεν έχουν περάσει πολλά εικοσιτετράωρα από τότε που μάθαμε ότι τα “The Society” και “I Am Not Ok With This” ακυρώθηκαν και ήδη, στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια νέα είδηση, η οποία αναφέρει πως ούτε το Altered Carbon θα συνεχιστεί στο Netflix. Η 2η σεζόν της Sci Fi σειράς έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ κυκλοφόρησε και ένα anime σπέσιαλ που λάμβανε χώρα πριν από τα γεγονότα της πρώτης σεζόν.

Η σειρά βασίστηκε στο μυθιστόρημα του Richard K. Morgan και ακολούθησε τις περιπέτειες του Takeshi Kovacs, τον οποίο έπαιξε ο Joel Kinnaman στη 1η σεζόν και ο Anthony Mackie στη 2η. Σύμφωνα με ένα άτομο που γνώριζε την απόφαση, η ακύρωση του σόου πάρθηκε λόγω του μεγάλου κόστους της σειράς, σε σχέση με τις όχι και τόσο καλές προβολές της.

Το "Altered Carbon" λάμβανε χώρα σε έναν φουτουριστικό κόσμο όπου το ανθρώπινο μυαλό έχει ψηφιοποιηθεί και ένα άτομο μπορεί να μεταφέρει τη συνείδησή του από το ένα σώμα στο άλλο.

Την επιμέλεια του project και την τηλεοπτική μεταφορά του ανέλαβε η ελληνικής καταγωγής Laeta Kalogridis, βασιζόμενη στο ομώνυμο novel του συγγραφέα Richard K. Morgan. 

Άλλες sci-fi παραγωγές που ετοιμάζει και έρχονται σύντομα στο Netflix είναι το Away με την Hilary Swank και το "Another Life" με την Katee Sackhoff.