Κλεφτή ματιά στην 3η σεζόν του Cobra Kai στο trailer της άφιξής του στο Netflix

Ο θρύλος του Karate Kid συνεχίζεται
25 Αυγούστου 2020 10:55
Κλεφτή ματιά στην 3η σεζόν του Cobra Kai στο trailer της άφιξής του στο Netflix

Στις αρχές του καλοκαιριού σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι το Cobra Kai βρήκε νέο σπίτι και δεν είναι άλλο από το Netflix. Η streaming υπηρεσία έχει πλέον τα δικαιώματα της σειράς που εκτός από την 3η σεζόν που είναι καθ’ οδόν, θα έρθουν και τα δύο πρώτα κεφάλαια που προβάλλονταν αποκλειστικά στην υπηρεσία του YouTube.

Σε περίπτωση που δεν είχατε παρακολουθήσει τη σειρά, τα γεγονότα λαμβάνουν δεκαετίας από το τουρνουά που άλλαξε τη ζωή των Daniel και Johnny, με την αντιπαλότητά τους να αναζωπυρώνεται. Το σόου είναι η απόλυτη συνέχεια των ταινιών του “Karate Kid”, που μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Xolo Maridueña, Ralph Macchio και William Zabka.

Το εν λόγω βίντεο που δημοσιεύτηκε από το επίσημο YouTube κανάλι του Netflix, παίρνουμε και μια μικρή γεύση από τον επόμενο κύκλο.

Οι δύο πρώτες σεζόν του Cobra Kai κάνουν ποδαρικό στο Netflix στις 28 Αυγούστου. Το 3ο μέρος θα καταφθάσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021. Δείτε το σχετικό trailer που δημοσιεύτηκε μέσα από τον player παρακάτω.