O Henry Cavill με μπουρνούζι στα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Witcher (ΕΙΚΟΝΑ)

Χαλαρός και έτοιμος να παίξει ξανά τον Geralt
21 Αυγούστου 2020 09:10
O Henry Cavill με μπουρνούζι στα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Witcher (ΕΙΚΟΝΑ)

Σας είχαμε ενημερώσει πως τελικά τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Witcher θα ξεκινήσουν νωρίτερα από το αναμενόμενο και έτσι έγινε. Ο Henry Cavill, αφού πέρασε τη καραντίνα του στήνοντας το δικό του gaming PC, πήγε ξανά στο γυμναστήριο για να ετοιμαστεί για το ρόλο, τώρα είναι έτοιμος να επιστρέψει ως Geralt. 

Ο 37χρονος ηθοποιός ανάρτησε στον Instagram λογαριασμό του μια φωτογραφία με τον ίδιο να βρίσκεται στο τμήμα του μακιγιάζ καθώς του αφαιρούν την περούκα που φοράει για τα ασημένια μαλλιά του "White Wolf". Φυσικά, αραχτός και χαλαρός αυτοσαρκάζεται κιόλας με το ανοιχτό του μπουρνούζι βάζοντας το hashtag #CasuallyOpenRobe:

Δεν παρέλειψε να αναφέρει στους fans του να μην ανησυχούν, καθώς όλοι στο πλατό τεστάρονται για τον COVID-19 δύο φορές την εβδομάδα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, τώρα που το Χόλιγουντ προσαρμόζεται και αυτό στη "νέα πραγματικότητα". 

Η 2η σεζόν του Witcher αναμένεται να κάνει πρεμιέρα -καλώς εχόντων των πραγμάτων- κάποια στιγμή μέσα στο 2021 αποκλειστικά στο Netflix.