Μάθαμε πότε θα έρθουν τα νέα επεισόδια του “Unsolved Mysteries” του Netflix

Δε θα περιμένετε και πολύ
20 Αυγούστου 2020 08:14
Μάθαμε πότε θα έρθουν τα νέα επεισόδια του “Unsolved Mysteries” του Netflix

Το Netflix αποκάλυψε πότε θα έρθει το δεύτερο μισό της πρώτης σεζόν του “Unsolved Mysteries”. Τα πρώτα έξι επεισόδια της θρυλικής σειράς κατέφθασαν την 1η του Ιουλίου από τους Terry Dunn Meurer και John Cosgrove με παραγωγό τον Shawn Levy του Stranger Things και όπως όλα δείχνουν δε χρειάζεται να περιμένετε πολύ ακόμη για τα επόμενα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το TVLine, μάθαμε ότι τα επόμενα έξι επεισόδια θα καταφθάσουν στην streaming υπηρεσία στις 19 Οκτωβρίου. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι θα δούμε περισσότερες ανεξήγητες εξαφανίσεις, τραγικά γεγονότα και πολύ παράξενα περιστατικά.

Το Netflix μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter και για να ανεβάσει το hype στο κοινό, δημοσίευσε μια μυστήρια φωτογραφία ενός δάσους από τα νέα επεισόδια λέγοντας «Ας δούμε πόσο ντετέκτιβ σας έκανε το πρώτο μέρος του Unsolved Mystery”.

Συνεχίζοντας να αφιερώνει το κάθε επεισόδιο σε μια ξεχωριστή υπόθεση, το δεύτερο μισό της πρώτης σεζόν θα περιλαμβάνει μια ποικιλία θεμάτων που θα σας βάλουν σε σκέψεις και θα σας οδηγήσουν σε πολλές θεωρίες. Για οτιδήποτε αφορά το θρυλικό σόου παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.