Στο νέο trailer του Utopia έρχεται το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε

Η αμερικάνικη βερσιόν της σειράς κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video
18 Αυγούστου 2020 21:24
Στο νέο trailer του Utopia έρχεται το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε

Τι θα συνέβαινε εάν ένα κόμικ όχι μόνο περιέγραφε ακριβώς αλλά προφήτευε και αποκάλυπτε μυστικά για τον κόσμο που ζούμε; Σίγουρα θα περνούσαν κάποιον τρελό αν το πίστευε αυτό και θα φορούσε το... καπέλο του φτιαγμένο από αλουμινόχαρτο. Η νέα σειρά του Amazon Prime όμως φαντάζεται ακριβώς αυτό και σας συστήνει στο Utopia, για το οποίο κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο και άκρως ψαρωτικό θα λέγαμε trailer.

Πρόκειται για την αμερικάνικη βερσιόν της ομώνυμης βρετανικής σειράς που υπογράφει ο Gillian Flynn, και αν δεν τον ξέρετε καλό είναι να μάθετε πως μας έχει χαρίσει το βιβλίο και το σενάριο της ταινίας, Gone Girl του David Fincher. Ο διάσημος σκηνοθέτης κιόλας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα πρώτα βήματα της αμερικάνικης διασκευής του project έως ότου αποχώρησε από αυτό και αναγκάστηκε να μετακομίσει από το HBO στην Amazon. 

Ουσιαστικά διηγείται την ιστορία μιας ομάδας από fans της σειράς κόμικς "Utopia" οι οποίοι ανακαλύπτουν πως όσα διαβάζουν αρχίζουν να βγαίνουν αληθινά και σιγά-σιγά συνειδητοποιούν ότι οδηγούνται στο τέλος του κόσμου. Εξού και το "It's the End of the World As We Know It" των θρυλικών R.E.M. να παίζει σαν χαλί στο trailer.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: John Cusack, Rainn Wilson, Ashleigh LaThrop, Dan Byrd, Jessica Rothe, Desmin Borges, Javon “Wanna” Walton, και Sasha Lane.

To Utopia θα κάνει το ντεμπούτο του στις 25 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video

IDNPdLal2Lw