Το "Departure" κρύβει μια συνομωσία πίσω από ένα αεροπορικό δυστύχημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σειρά του Peacock τους Christopher Plummer και Archie Panjabi
18 Αυγούστου 2020 14:42
Το "Departure" κρύβει μια συνομωσία πίσω από ένα αεροπορικό δυστύχημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Departure είναι η νέα σειρά που θα φιλοξενήσει το Peacock, η streaming υπηρεσία της NBCUniversal, παρόλο που έχει προβληθεί ήδη από τον περασμένο Ιούνιο σε Ηνωμένο Βασίλειο και Καναδά μέσω των Universal TV και Global αντίστοιχα. Έτσι, δίνεται μια νέα πνοή στη σειρά μυστηρίου και μια ευκαιρία να προβληθεί σε ένα ευρύτερο κοινό στις ΗΠΑ και γιατί όχι να διαφημιστεί εκ νέου. 

Πρόκειται για μια σειρά μυστηρίου με έντονη δράση, ανατροπές και σκοτεινές συνωμοσίες που κρύβονται πίσω από ένα φαινομενικά αεροπορικό δυστύχημα. Η έρευνα που θα γίνει όμως στην πτήση 716 θα ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης, με επίκεντρο τη μοναδική επιζών του δυστυχήματος. 

Πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Christopher Plummer (Knives Out) και η Archie Panjabi (The Good Wife) μαζί με τους: Claire Forlani, Dougray Scott, Peter Outerbridge, Shazad Latif (Star Trek: Discovery), Kris Holden-Reid (Umbrella Academy), Rebecca Liddiard (Run This Town), Tamara Duarte (Longmire), Mark Rendall (Versailles), Peter Mensah (Midnight, Texas), Sasha Roiz (Suits). 

Δείτε το trailer του Departure παρακάτω, που δημοσιεύτηκε ενόψει της πρεμιέρας του στις 17 Σεπτεμβρίου μέσω του Peacock.