"Που είναι η Kim Wexler στο Breaking Bad;" - Δήλωση "φωτιά" για την 6η σεζόν του Better Call Saul

Μεγάλο tease από τον συνδημιουργό, Peter Gould
15 Αυγούστου 2020 19:52
"Που είναι η Kim Wexler στο Breaking Bad;" - Δήλωση "φωτιά" για την 6η σεζόν του Better Call Saul

Σε μια νέα συνέντευξή του ο Peter Gould, showrunner και συνδημιουργός του Better Call Saul, έκανε ένα μεγάλο tease ενόψει της 6ης και τελευταίας σεζόν της σειράς. Μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο Gould έδωσε μερικές υπόνοιες για το τι να περιμένουν οι fans από το φινάλε και ένα από αυτά είναι η μοίρα της Kim Wexler, που την υποδύεται η Rhea Seehorn

Όπως είπε οι fans θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στο πώμα από την τεκίλα της Kim στο γραφείο της, το οποίο πήρε από το συρτάρι της πριν κλείσει το γραφείο της για τελευταία φορά. Πρόκειται για ένα πώμα που έχουμε ξαναδει τόσο στο "Saul" όσο και στο Breaking Bad. Ανήκει στην φανταστική τεκίλα του σόου "Zafiro Anejo", που το πρωτοείδαμε στην 2η σεζόν όταν ο Jimmy (Bob Odenkirk) και η Kim έκαναν τη πρώτη τους κομπίνα για πλάκα και ήπιαν ένα ολόκληρο μπουκάλι. 

Η ίδια μάρκα τεκίλας εμφανίστηκε και στο Breaking Bad, όταν ο Gus Fring (Giancarlo Esposito) πήγε ένα από τα πανάκριβα μπουκάλια της (αξίας $7.800) ως δώρο στον Don Eladio και το καρτέλ. Μόνο που το είχε δηλητηριάσει με σκοπό να εξοντώσει με κίνηση ματ ολόκληρο το καρτέλ, κάτι που κατάφερε. 

*Το περίφημο αντικείμενο που θα εστιάσει η 6η σεζόν και θα παίξει σημαντικό ρόλο:

Ωστόσο, το ερώτημα-φωτιά που έθεσε ο Gould σχετικά με το φινάλε όμως είναι το εξής και σίγουρα αρκετοί από εσάς έχετε σκεφτεί εδώ και καιρό, βλέποντας ειδικά το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα στην 5η σεζόν:

Που είναι η Kim Wexler όταν ο Saul Goodman είναι ο Saul και αντιμετωπίζει τους Walt και Jesse; Που είναι η Kim Wexler; 

Χωρίς να δίνει άλλα υπονοούμενα, αναφέρθηκε και σε ένα ακόμη καυτό ερώτημα του σόου που θα πρέπει να αναρωτηθούν οι fans για το τι θα συμβεί τελικά στον Saul Goodman όταν πήρε την ταυτότητα του Gene Takovic, μετά το φινάλε του Breaking Bad:

Τι του αξίζει αυτού του ανθρώπου τελικά; Όχι μόνο το τι θα του συμβεί. Ποιο θα ήταν το τέλος που του αξίζει μετά από όλα αυτά; Του αξίζει να πεθάνει; Του αξίζει η αγάπη; Προφανώς και η κατάληξη για όλους αυτούς είναι ο θάνατος αλλά ίσως να μην τον αφήσουμε έτσι. Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να εξιλεωθεί μετά από όλα όσα έχει κάνει;

Τα τελευταία 13 επεισόδια του Better Call Saul θα δώσουν απαντήσεις σε αρκετά καυτά ερωτήματα του σύμπαντος του Breaking Bad και αυτές οι δηλώσεις είναι το κατάλληλο teaser.