O Jim Parsons αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που έκλεισε το κεφάλαιο του Big Bang Theory

Πάνω από ένα χρόνο μετά το οριστικό φινάλε της θρυλικής κωμικής σειράς
15 Αυγούστου 2020 18:33
O Jim Parsons αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που έκλεισε το κεφάλαιο του Big Bang Theory

Ένα από τα συγκινητικότερα φινάλε στην ιστορία της τηλεόρασης και των κωμικών σειρών γενικότερα, δόθηκε μετά από 12 χρόνια στον αέρα, πέρυσι τον Μάιο, με την παρέα του The Big Bang Theory να λέει το τελευταίο αντίο. Αν και το CBS ήθελε η σειρά να συνεχιστεί για 13η σεζόν αποφασίστηκε από νωρίς πως η αυλαία θα πέσει με την 12η σεζόν, με πληροφορίες να θέλουν τον Jim Parsons να βάζει βέτο στην παραγωγή. 

Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον ιδιόρρυθμο Sheldon Cooper έγινε γνωστό τότε πως δεν είχε κανένα ενδιαφέρον να επιστρέψει για ακόμη μια σεζόν, όντας επί χρόνια παραγωγός και σεναριογράφος της σειράς, ενώ είχε στα πόδια και το spinoff "Young Sheldon". Άλλωστε πίστευε ακράδαντα πως ο ίδιος και η ομάδα του είχαν πετύχει όλα όσα μπορούσαν να πετύχουν με το σόου. 

Σε μια νέα του συνέντευξη, όμως, ο ηθοποιός αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που τον ώθησε να πάρει αυτή την απόφαση και μάλιστα καθώς βρισκόταν στο απόγειό της ως ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους τηλεοπτικούς αστέρες στην ιστορία.

Μιλώντας λοιπόν στο podcast του David Tennant, είπε πως συνέβαιναν πολλά στη ζωή του εκείνο των καιρό και ειδικά ο θάνατος του αγαπημένου του σκύλου των ώθησε σε αυτή την απόφαση:

Ήμουν πραγματικά αναστατωμένος, περισσότερο από όλα, όταν ένα από τα σκυλιά μας ήταν κοντά στο τέλος της ζωής του. Ακόμη με πειράζει αυτό το γεγονός. Ήμουν ένα ράκος.Βγήκα σε μια παράσταση τότε, γλίστρησα και έσπασα το πόδι μου. Ήταν η πιο τρομακτική στιγμή γιατί για τις επόμενες μέρες ένιωθα σαν να βρισκόμουν στην άκρη ενός γκρεμού... Έτρεμα ολόκληρος και είδα κάτι πολύ σκοτεινό την περίοδο εκείνη, του θανάτου του σκύλου. Η ουσία ήταν ότι ήταν ένα πολύ έντονο καλοκαίρι. Ο σκύλος που πέθανε, ήταν 14, και ο Τοντ και εγώ είμασταν μαζί για 15 χρόνια εκείνη την περίοδο, οπότε ήταν ακριβώς το τέλος μιας εποχής.

Είχα εκείνη τη στιγμή σαφήνειας που νομίζω ότι πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να έχεις και να πείς: "Μην βιάζεσαι άλλο". Με πιάνεις; Χρησιμοποιήστε αυτή τη φορά για να ρίξετε μια ματιά γύρω σας και το έκανα.

Αν μου έλεγες ότι, όπως και ο πατέρας μου, θα μου έμεναν έξι χρόνια για να ζήσω, θα νόμιζα ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να δοκιμάσω και να κάνω. Δεν ξέρω καν τι θα είναι, αλλά μπορώ να πω ότι θα πρέπει να τα δοκιμάσω.

Το να παίζει τον Sheldon Cooper για πάνω από μια δεκαετία είχε και τα αρνητικά του, όπως το ότι δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα εκτός της τηλεόρασης, αν και δοκίμασε να παίξει σε άλλους ρόλους όπως το Hidden Figures, το The Normal Heart του HBO, ενώ πρόσφατα τον είδαμε σε κάτι εντελώς διαφορετικό, στο Hollywood του Netflix. Μπορεί, επίσης, να είχε βαρεθεί και την επαναληψιμότητα της σειράς και να προχωρήσει στην καριέρα του.

Το ζητούμενο είναι πως τόσο για τον ίδιο όσο και για το The Big Bang Theory το ταξίδι έληξε πιθανότατα εκεί που έπρεπε.