O "Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ" επιστρέφει αλλά όχι ως κωμική σειρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Reboot ως δραματική σειρά από μια ιντερνετική ιδέα
12 Αυγούστου 2020 20:03
O "Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ" επιστρέφει αλλά όχι ως κωμική σειρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος θα το περίμενε ότι μια από τις διασημότερες και λατρεμένες κωμικές σειρές των '90s θα επέστρεφε ως δραματική σειρά. Κι όμως ο "Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ" θα γίνει reboot και θα αναβιώσει όχι ως μια φρέσκια κωμική σειρά αλλά μία δραματική. Αυτή θα βασίζεται στο διάσημο fan film του Morgan Cooper με τίτλο 'Bel Air' το οποίο οραματίστηκε αλλιώς την διάσημη sitcom σειρά που εκτόξευσε την καριέρα του Will Smith. Μάλιστα, μια γεύση από αυτό μπορείτε να πάρετε παρακάτω από το trailer του fan film. 

Ο ίδιος ο Will Smith κιόλας με την σύζυγό του, Jada Pinkett Smith, συμμετέχουν στο project μέσα από την εταιρία παραγωγής τους, Westbrook Studios, μιας και είχε δηλώσει δημόσια μέσα από το YouTube κανάλι του πώς "αυτή είναι μια φοβερή ιδέα". Μάλιστα, μαζί με την Universal Television το έχουν δώσει στο παζάρι των streaming υπηρεσιών, οι οποίες ήδη σφάζονται στα πόδια του για το ποια θα το αποκτήσει, όπως διαβάζουμε στο Deadline

Ουσιαστικά η πλοκή του Bel Air θα βασίζεται στη δύσκολη ζωή που έζησε ο Will στους δρόμους της Φιλαδέλφειας μέχρι να φτάσει στην χλιδάτη ζωή του προαστίου του Μπελ Αιρ. Η σειρά θα εμβαθύνει στο τι σημαίνει να είσαι ένας έγχρωμος άνδρας στην Αμερική του σήμερα, ενώ δε θα λείπουν οι κωμικές στιγμές και το χαλαρό στιλ του πρωταγωνιστή που θα ελαφρύνει το κλίμα, όντας μια μοντέρνα και πιο προσγειωμένη απόδοση του αυθεντικού σόου. 

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Cooper μαζί με τον Chris Collins (The Man in the High Castle, The Wire), που θα εκτελέσει κιόλας καθήκοντα showrunner και εκτελεστικού παραγωγού. 

Όπως είπαμε τα Netflix, Amazon Prime Video, Apple TV+, HBO Max -ακόμη και το Peacock της NBC- μάχονται στις διαπραγματεύσεις, καθώς γνωρίζουν πως η σειρά κουβαλάει όνομα που θα τραβήξει τα βλέμματα τόσο των παλιών όσο και των νέων θεατών, εντός και εκτός ΗΠΑ.