Η ταινία "The Hater" του Netflix γίνεται σειρά στο HBO

Μεταγραφή αεροδρομίου...
12 Αυγούστου 2020 08:29
Η ταινία "The Hater" του Netflix γίνεται σειρά στο HBO

Το πολυβραβευμένο πολωνικό φιλμ The Hater που έκανε το ντεμπούτο του παγκοσμίως μέσα από το Netflix -και στη χώρα μας- στις 29 Ιουλίου, καθώς ο streaming γίγαντας απέκτησε τα δικαιώματά του, παίρνει μεταγραφή. Και αυτό διότι όπως μαθαίνουμε από το Deadline, το HBO έκλεισε συμφωνία με τους δημιουργούς του, τον σκηνοθέτη Jan Komasa και τον σεναριογράφο Mateusz Pacewicz για να μετατραπεί σε τηλεοπτική σειρά. 

Πρόκειται για το συγκλονιστικό πολωνικό θρίλερ που απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Διεθνές Διαγωνιστικό κομμάτι του φεστιβάλ Tribeca 2020 Online Festival Program. Περιγράφεται ως ένα φιλμ κοντά στο μήκος κύματος των "Parasite" και "The Talented Mr. Ripley", αλλά και του Mr. Robot, καθώς ασχολείται με ταξικά, πολιτικά και κοινωνικά θέματα, τα social media, τα fake news και το κυνήγι της ευτυχίας με κάθε κόστος, κάτι που προφανώς το κάνει απίστευτα επίκαιρο. 

Το team πίσω από την ταινία, άλλωστε δεν είναι τυχαίο, καθώς μας χάρισε το "Corpus Christi" μια από τις υποψηφιότητες για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας το 2019. 

Παραγωγοί του σόου θα είναι οι προαναφερθέντες με την Naima Film, καθώς και οι Farah Films του Dan Farah και η Vertigo του Roy Lee. Μάλιστα, λέγεται πως είχε σταλεί η ταινία για να τη δουν ως έμπνευση για ένα άλλο project και τελικά αποφάσισαν να το μετατρέψουν σε τηλεοπτική σειρά. 

Στο ρεζουμέ τους βρίσκεται επίσης η σειρά Hellraiser του HBO με σκηνοθέτη τον David Gordon Green, η νέα σειρά sequel του Who's The Boss και το The Hills Have Eyes For You του Netflix. 

Tags: