Φωτιές ανάβει ο Bryan Cranston για ενδεχόμενη επιστροφή του Walter White στο Better Call Saul

Θα γίνει τελικά το όνειρο των fans πραγματικότητα;
09 Αυγούστου 2020 18:00
Φωτιές ανάβει ο Bryan Cranston για ενδεχόμενη επιστροφή του Walter White στο Better Call Saul

Για πολλούς το Better Call Saul παραμένει στη σκιά του μεγάλου του αδερφού, καθώς δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο "μπαμ" όπως το Breaking Bad, παρά τις προσπάθειες και τις απόψεις μιας μεγάλης μερίδας πως έχει εδραιωθεί ως μια καλύτερη σειρά από τον προκάτοχό του. Ακόμη και μετά την ταινία του "El Camino" όμως ένα όνειρο των fans δεν έχει πραγματοποιηθεί πλήρως και αυτό είναι η εμφάνιση του Walter White στην prequel σειρά. 

Με το Better Call Saul να φτάνει πλέον στην τελευταία στροφή και το μεγάλο φινάλε να πλησιάζει ο Bryan Cranston, που ενσάρκωσε τον εμβληματικό χαρακτήρα, μίλησε με ανυπομονησία -θα λέγαμε- για το ενδεχόμενο μιας επιστροφής του στο ρόλο, μέσα από μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Collider:

Θα έπαιζα [στο BCS] εάν ο Vince Gilligan και ο Peter Gould με ήθελαν. Θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη, άμεσα, αλλά ακόμη δεν έχει συμβεί και όπως σας λέω, θα δούμε. Δεν ξέρω. Υπάρχει μια σεζόν ακόμη και θα δούμε τι θα γίνει! 

Αξίζει να αναφέρουμε το γεγονός πως το prequel σόου χρονολογείται πολύ καιρό πριν ο White διαγνωσθεί με καρκίνο και ξεκινήσει την μεταμόρφωσή του ως "Heisenberg", επομένως δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για το πώς θα μπορούσε να εμφανιστεί στο σόου όπου ο Jimmy McGill του εξαιρετικού Bob Odenkirk μεταμορφώνεται στον Saul Goodman. 

Βέβαια, ο δημιουργός του σύμπαντος, Vince Gilligan, έχει κάνει μερικές "ρητορικές" ερωτήσεις ως προς το ενδεχόμενο αυτό και το που θα μπορούσε να χωρέσει μια επιστροφή του Heisenberg στο timeline του "BCS". Είναι γνωστό άλλωστε πως κάθε σεζόν του "Saul" ξεκινάει με τις ασπρόμαυρες σκηνές που βλέπουμε το...μέλλον. Τον πρώην δικηγόρο, δηλαδή, μετά τα γεγονότα του Breaking Bad, ο οποίος έχει αλλάξει ταυτότητα και εργάζεται ως manager στα Cinnabon με την επωνυμία "Gene Takovic"

Σε ένα παλιό podcast ενόψει της 4ης σεζόν του "Saul" o Gilligan είχε αναφέρει το εξής απαντώντας σε μια ερώτηση του Odenkirk:

Odenkirk: Εάν τα νέα του θανάτου του Walter White έφταναν στον Gene, θα τον έκαναν να σκεφτεί το ενδεχόμενο "Μπορώ να βγω από τη κρυψώνα μου;"

Gilligan: Ο Bob κάνει μια ενδιαφέρουσα ερώτηση. Παρεμπιπτόντως, έχουμε καμιά ιδέα εάν οι σκηνές στην Omaha, με τον Gene... θέλω να πω έχει συμβεί αυτό; (αναφερόμενος στον θάνατο του Walter). Δεν το έχουμε ξεκαθαρίσει αυτό. Δεν έχουμε πει πόσο καιρό βρίσκεται ο Gene στην Omaha. 

Παρόλα αυτά η φωτιά ανάβει και πάλι για την εμφάνιση του Walter White στο Better Call Saul, έστω και στο παρά πέντε και μένει να δούμε τι θα συμβεί με αγωνία.