Η καλύτερη X-Men σειρά κινουμένων σχεδίων ίσως να επιστρέψει

Έχουν γίνει συνομιλίες για την αναβίωσή του στη Disney
09 Αυγούστου 2020 11:15
Η καλύτερη X-Men σειρά κινουμένων σχεδίων ίσως να επιστρέψει

Μέσα στα '90s οι X-Men έγιναν ευρύτερα γνωστοί όχι μέσω των comics, αλλά μέσα από τη μικρή οθόνη, καθώς η σειρά κινουμένων σχεδίων τους ήταν αυτή που εκτόξευσε τη δημοφιλία τους ακόμη σε όσους δεν είχαν αγγίξει ούτε ένα τεύχος τους. Το X-Men: The Animated Series με εκείνο το απίθανο εμβληματικό intro και main theme του κατάφερε μέσα στη διάρκεια των πέντε σεζόν του (1992-1997) να μεταφέρει διάσημα storylines όπως αυτά των Days of Future Past, Phoenix Saga και Dark Phoenix πολύ καλύτερα από όσο οι αντίστοιχες live-action πολλά χρόνια μετά. 

Όλα δείχνουν πως η θρυλική animated σειρά βρίσκεται σε τροχιά αναβίωσης. Ο παραγωγός και σκηνοθέτης της, Larry Houston, επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια ενός πάνελ στο Wizard World Virtual Experiences 2020, πώς έχουν γίνει συζητήσεις με την Disney για μια ενδεχόμενη επιστροφή του "X-Men: The Animated Series":

Είχαμε κάποιες συζητήσεις, αλλά όχι κάτι παραπάνω. Είναι στο δικό τους χέρι για να δοθεί το "ΟΚ", αλλά τους έχουμε ενημερώσει πως εμείς θα είμαστε όλοι διαθέσιμοι για οτιδήποτε θέλουν να κάνουν στο μέλλον. Οτιδήποτε θέλουν με την αυθεντική δημιουργική ομάδα του σόου...εάν ήθελαν ένα special επεισόδιο, κάποιο αυτοτελές, ή μια μίνι σειρά. Για κάτι τέτοιο θα έβγαινα από τη σύνταξη. 

Ο Houston είναι μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο χώρο των animated σειρών και μαζί με την τότε ομάδα του επιθυμούν να αναβιώσουν τον θρύλο των X-Men, όμως ακόμη δεν έχει σχεδιαστεί κάτι στα σίγουρα. Ο κολοσσός της Disney έχει δείξει έμπρακτα πως θέλει να αναβιώσει αρκετά από τα τεράστια franchises που κατέχει, όπως έκανε με το The Muppets για το Disney+ και ίσως μελλοντικά η πλατφόρμα γίνει αυτό το μέσο της επιστροφής του. 

Δεν γίνεται να μη σας αφήσουμε χωρίς να απολαύσετε παρακάτω το εμβληματικό intro της σειράς.

Tags: