Η Amazon ανανέωσε για 2η σεζόν το “Hunters” – Θα επιστρέψει ο Al Pacino;

Ο 1ος κύκλος σημείωσε μεγάλη επιτυχία
05 Αυγούστου 2020 13:18
Η Amazon ανανέωσε για 2η σεζόν το “Hunters” – Θα επιστρέψει ο Al Pacino;

Όπως φαίνεται η Amazon έμεινε αρκετά ευχαριστημένη από την απήχηση που είχε η τηλεοπτική σειρά Hunters. Ο 1ος κύκλος του δράματος του Amazon Prime Video κατέφθασε τον περασμένο Φεβρουάριο και είχε αρκετά δυνατά ονόματα του Χόλιγουντ, όπως ο βραβευμένος με Όσκαρ, Al Pacino, καθώς επίσης και τον Jordan Peele ως εξωτερικό παραγωγό.

Τώρα όπως μεταφέρει το THR, η Amazon ανανέωσε τη σειρά για 2ο κύκλο και κατά πάσα πιθανότητα οι χαρακτήρες που αγαπήθηκαν από το κοινό, θα έρθουν για περισσότερο “Nazi-hunting”, ωστόσο δεν έγινε γνωστό αν θα επιστρέψει ο Al Pacino ως Meyer Offerman ή οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές.

Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, το Hunters ακολουθεί μια διαφορετική οπτική γωνία των Ναζί-κυνηγών που ζούσαν στη Νέα Υόρκη το 1977. Οι Κυνηγοί, όπως είναι γνωστοί, ανακάλυψαν ότι εκατοντάδες υψηλόβαθμοι Ναζί αξιωματούχοι ζουν ανάμεσά τους και συνωμοτούν να δημιουργήσουν ένα Τέταρτο Ράιχ στις ΗΠΑ.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν, ειδικά με τα γεγονότα που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά του Amazon Prime Video, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.