Το trailer του "Ratched" αποκαλύπτει τη νέα σειρά του δημιουργού του "American Horror Story"

Η Sarah Paulson πρωταγωνιστεί στο prequel του "Στη Φωλιά του Κούκου"
05 Αυγούστου 2020 08:35
Το trailer του "Ratched" αποκαλύπτει τη νέα σειρά του δημιουργού του "American Horror Story"

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer της νέας σειράς του Bryan Fuller, δημιουργού του American Horror Story. Μετά από τα πρώτα στιγμιότυπα, το "Ratched" αποκαλύπτεται πλήρως με την μούσα του Fuller, τη Sarah Paulson, να πρωταγωνιστεί ως την πιο διάσημη και ψυχοπαθή νοσοκόμα που γνώρισε ποτέ η οθόνη, ονόματι Ratched Mildred. Και αν το όνομα σας θυμίζει κάτι είναι γιατί πρόκειται για την prequel σειρά του θρυλικού "One Flew Over The Cuckoo's Nest" (Στη Φωλιά του Κούκου, 1975) με τον Jack Nicholson και την Louise Fletcher που τότε υποδύθηκε την νοσοκόμα. 

Στη νέα σειρά του Netflix θα δούμε τη σταδιακή γέννηση αυτού του χαρακτήρα, σχεδόν μια δεκαετία πριν τα γεγονότα της ταινίας Από τα πρώτα πλάνα, η παρανοϊκή και άβολη αύρα που ο Fuller έβγαζε στο  λατρεμένο "AHS", εδώ λάμπει με την παρουσία της και θα το δείτε και στο βλέμμα της Paulson. 

Φυσικά, σειρά του Murphy χωρίς ένα ανσάμπλ καστ με μεγάλα ονόματα δεν γίνεται για αυτό και έχουν επιστρατευτεί οι: Cynthia Nixon (Sex and the City), Sharon Stone (Basic Instinct), Vincent D'Onofrio (Daredevil), Corey Stoll (House of Cards), Charlie Carver και Amanda Plummer, μαζί με τους Judy Davis, Liz Femi, Sophie Okonedo, Finn Wittrock και Jon Briones. 

To Ratched θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 αποκλειστικά στο Netflix.