Το Splinter Cell γίνεται anime σειρά στο Netflix

Ενώ η ταινία με τον Tom Hardy έχει μπει στον πάγο
30 Ιουλίου 2020 21:06
Το Splinter Cell γίνεται anime σειρά στο Netflix

Η επιστροφή του Sam Fisher θα γίνει μέσω της μικρής οθόνης και όχι μέσα από ένα νέο κεφάλαιο του διάσημου videogame franchise της Ubisoft. Και αυτό γιατί το Netflix ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη γαλλική publisher για τη δημιουργία της anime σειράς για ενήλικες του Splinter Cell, έχοντας μάλιστα παραγγείλει ήδη δύο σεζόν με 16 συνολικά επεισόδια. 

Το project ηγείται ο Derek Kolstad, σεναριογράφος και συνδημιουργός των John Wick ταινιών, όπου εδώ θα αναλάβει το σενάριο και την εκτελεστική παραγωγή. Όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ του Variety, η κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστή τον Tom Hardy, που ακούγεται από το 2012 έχει μπει πλέον στον πάγο. 

Ο Kolstad έχει στο ενεργητικό του αρκετές παραγωγές τελευταία, όπως το Falcon and the Winter Soldier στο Disney+, το Die Hart του Quibi, το My Friend Pedro, ενώ γράφει αυτόν τον καιρό και το σενάριο της κινηματογραφικής μεταφοράς του Just Cause

Ωστόσο, αυτό που δεν ξέρουμε και είναι σημαντικό κομμάτι του Splinter Cell είναι ποιος θα δανείσει τη φωνή του στον Sam Fisher, καθώς τόσο ο Michael Ironside όσο και ο Eric Johnson (Splinter Cell: Blacklist) τον έχουν υποδυθεί. 

Για την ιστορία το Splinter Cell franchise έχει κυκλοφορήσει έξι sequels και έχει πουλήσει πάνω από 27 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως από το 2002.