Επανένωση για το cast του The Walking Dead στη νέα animated σειρά του Robert Kirkman

Καθώς έξι ονόματα προστέθηκαν στην παραγωγή του Amazon Prime Video
29 Ιουλίου 2020 10:40
Επανένωση για το cast του The Walking Dead στη νέα animated σειρά του Robert Kirkman

O Robert Kirkman, γνωστός ως ο δημιουργός του σύμπαντος του The Walking Dead, ετοιμάζει μια νέα δραματική animated σειρά βασισμένη σε ένα άλλο κόμικ του, το "Invincible". Στην παραγωγή του Amazon Prime Video ανακοινώθηκε πως προστέθηκαν έξι ακόμη ονόματα που προέρχονται από τον "θίασο" που το κοινό λάτρεψε μέσω του "TWD". 

Συγκεκριμένα όπως μαθαίνουμε από το THR, θα συμπρωταγωνιστήσουν οι Lauren Cohan, Chad Coleman, Michael Cudlitz, Lennie James, Ross Marquand και Sonequa Martin-Green. Μάλιστα, η Cohan θα επανενωθεί στην οθόνη με τον Steven Yeun, ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί, καθώς έπαιξαν μαζί το ζευγάρι Maggie-Glenn στο Walking Dead. 

Άλλοι χαρακτήρες από τα "ζόμπια" που θα δούμε στο Invincible είναι ο Khary Payton που υποδύεται ακόμα τον King Ezekiel, ο Marquand που υποδύθηκε τον Aaron, ο Coleman που έπαιξε τον Tyrese, ο Cudlitz τον Abraham, ο James τον Morgan που πλέον οι fans απολαμβάνουν στο FEAR The Walking Dead, και η Martin-Green που υποδύθηκε την Sasha και πλέον πρωταγωνιστεί στο Star TreK: Discovery

Και όχι τα μεγάλα ονόματα που θα δανείσουν τις φωνές τους στο cast δεν σταματούν εδώ. Η σειρά του Amazon Prime Video θα έχει να κάνει με τον Mark Grayson (Yeun) που είναι ένας νορμάλ 30άρης όπως όλοι οι άλλοι στην ηλικία του, μόνο που ο πατέρας του είναι ο πιο ισχυρός σούπερ ήρωας του πλανήτη, ονόματι Omni-Man που τον υποδύεται ο J.K. Simmons, ενώ τη μητέρα του ενσαρκώνει η Sandra Oh (Killing Eve, Grey's Anatomy). 

Λόγω του lockdown και της διακοπής των γυρισμάτων ακόμη δεν έχει οριστεί πρεμιέρα για το Invincible.