O Archer επιτέλους ξυπνά στο trailer της 11ης σεζόν

Και θα πρέπει να προσαρμοστεί σε μια διαφορετική πραγματικότητα
27 Ιουλίου 2020 10:44
O Archer επιτέλους ξυπνά στο trailer της 11ης σεζόν

Επιτέλους μετά από τρεις σεζόν γεμάτες με τρελά ταξίδια σε φιλμ νουάρ κόσμους, περιπέτειες σε εξωτικά νησιά και διαγαλαξιακές περιπέτειες, το Archer επιστρέφει σε..."φυσιολογικούς" ρυθμούς. Και αυτό γιατί ο Sterling Archer ξυπνά επιτέλους από το κώμα που έπεσε στο τέλος της 7ης σεζόν και ανακαλύπτει έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο γύρω του, όπως αποκαλύπτεται στο πρώτο trailer της 11ης σεζόν που δημοσιεύτηκε στην Comic-Con At Home

Στα τρία χρόνια που βρισκόταν σε κώμα, καταρχάς η οργάνωση της μητέρας του Mallory απαγόρευσε την κατανάλωση αλκοόλ εν ώρα εργασίας -του το ανακοινώνει η ίδια της πίνοντας ένα ποτήρι μπέρμπον, ο Cyril έγινε ένα "τούμπανο", η Cheryl έγινε πιο τυπική στον χώρο εργασίας της -θα καταλάβετε πώς, η Pam συνεχίζει να δέρνει κόσμο για να βγάζει λεφτά και ο Krieger τις κλωνοποιήσεις.

Φτιάχνει, ωστόσο, ένα ειδικό μπαστούνι για πράκτορες για να βοηθήσει τον Archer να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Μυστήριο παραμένει το τι ακριβώς κάνει η Lana (Aisha Tyler), η οποία όλα αυτά τα χρόνια έπρεπε να μεγαλώνει μόνη της τον γιο του Sterling, ενώ και ο Ray που τη φωνή του δανείζει ο Adam Reed, δημιουργός του σόου, λείπει από αυτή την πρώτη ματιά στην 11η σεζόν. 

Το Archer θα επιστρέψει στις 16 Σεπτεμβρίου στο FXX με 10 νέα επεισόδια.