Η πρώτη ματιά στο φινάλε του Vikings θα σας σοκάρει με την αποκάλυψή της (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσα μάθαμε για το Β' Μέρος της 6ης σεζόν από την Comic-Con At Home
25 Ιουλίου 2020 12:38
Η πρώτη ματιά στο φινάλε του Vikings θα σας σοκάρει με την αποκάλυψή της (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Vikings πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση του σε panel στο Comic-Con At Home, έστω και αν σύσσωμο το cast του εμφανίστηκε ήταν από το σπίτι τους. Η δραματική σειρά του History που έχει καθηλώσει εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο και απέκτησε τη δική της fanbase, έχοντας μάλιστα τεράστια απήχηση και στην Ελλάδα, θα πει αντίο πολύ σύντομα, καθώς αναμένεται η προβολή του Β' Μέρους της 6ης και τελευταίας σεζόν. 

Στο πλαίσιο του panel όμως δόθηκε μια πρώτη ματιά στο τι έρχεται και ήταν...σοκαριστική. Και αυτό διότι στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ο Ivar (Alex Hogh) ετοιμάζεται για πόλεμο την ώρα που βλέπουν δυο παπάδες, που ψάλλουν στα ελληνικά, να ευλογούν τον στρατό του Oleg of Novgorod και τον ανιψιό του Prince, πριν τη μάχη. 

Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι πως αποκαλύπτεται ότι ο αδερφός του, Bjorn (Alexander Ludwig), εμφανίζεται από το πουθενά και παρουσιάζεται ως ο αντίπαλός του. Θα θυμάστε, άλλωστε, ότι στο φινάλε του Α' Μέρους της 6ης σεζόν, ο Ivar φαινόταν να σκότωσε τον Bjorn. 

Ο δημιουργός και showrunner της σειράς, Michael Hirst, μίλησε στο Gamespot για την επανεμφάνιση του Bjorn λέγοντας:

Δεν είναι ακόμη νεκρός. Κυριολεκτικά, το Επεισόδιο 11 θα σας πάρει τα μυαλά. Είναι παντοδύναμο. Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα να κάνω και ο Alexander ήταν συγκλονιστικός στην ερμηνεία του.

Συνέχισε μιλώντας για το μεγάλο φινάλε της ιστορικής σειράς και χωρίς να δίνει πολλά στη φορά είπε:

Νομίζω ότι η κατάληξη του saga θα είναι βαθύτατα ικανοποιητική, με ένα κανονικό και γεμάτο νόημα τέλος. Και ελπίζω όλοι οι fans μάς να νιώσουν έτσι. Προσπάθησα να δικαιώσω κάθε έναν από τους χαρακτήρες μου και ελπίζω να τα κατάφερα. 

Ακόμη ωστόσο δεν ξέρουμε το πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα το Β' Μέρος της 6ης σεζόν του Vikings, αλλά το σίγουρο είναι πώς θα γίνει μέσα στο 2020.