Πρώτη ματιά στο Utopia - Θεωρίες συνομωσίας και κυνήγι στη νέα σειρά του Amazon Prime Video (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έρχεται η αμερικάνικη βερσιόν της βρετανικής σειράς
22 Ιουλίου 2020 08:48
Πρώτη ματιά στο Utopia - Θεωρίες συνομωσίας και κυνήγι στη νέα σειρά του Amazon Prime Video (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Την πρώτη ματιά στην επερχόμενη αμερικάνικη βερσιόν του βρετανικού σόου του 2013, Utopia, έδωσε το Amazon Prime Video, με αρκετά ενδιαφέροντα στιγμιότυπα. Στη σειρά που έχει μπόλικη δόση από θεωρίες συνωμοσίας θα ακολουθήσουμε μια παρέα fans των κόμικ, οι οποίοι λατρεύουν το "Utopia", το πολυαναμενόμενου sequel του Dystopia. Όταν και οι τέσσερίς τους (Dan Byrd, Ashleigh LaThrop, Jessica Rothe, Desmin Borges) μαζεύονται για να αναλύσουν το πρώτο βιβλίο ανακαλύπτουν κρυφά μηνύματα στις σελίδες τους.

Με την κυκλοφορία του δεύτερου βιβλίου, αποφασίζουν να κάνουν το ίδιο, μόνο που τώρα στο κατώφλι τους βρίσκεται μια ομάδα εκτελεστών που για άγνωστους λόγους θέλουν να τους βγάλουν από τη μέση. Ποιος θα τους σώσει όμως; Η Jessica Hyde της Sasha Lane θα τους βοηθήσει μιας και είναι η πρωταγωνίστρια του κόμικ που διαβάζουν. Μόνο που η Jessica είναι όντως πραγματικό πρόσωπο που απλώς θέλει να βρει τον χαμένο της πατέρα και πιστεύει πως το Utopia είναι το κλειδί. 

Και σα να μην έφτανε αυτό, η νέα βερσιόν της σειράς προσθέτει έναν νέο χαρακτήρα τον Dr. Kevin Christie, έναν δισεκατομμυριούχο διλανθρωπιστή που τον υποδύεται ο John Cusack και φαίνεται να είναι συνδεδεμένος με μια νέα ασθένεια, την οποία μελετά η Rainn Wilson (Dr. Michael Stearns) και γνωρίσαμε μέσα από το The Office

H Gillian Flynn του Gone Girl επιστρατεύεται σε ρόλο δημιουργού, εκτελεστικού παραγωγού, σεναριογράφου και showrunner. 

Στο παρελθόν, να αναφέρουμε πως ο David Fincher θα σκηνοθετούσε τη σειρά για λογαριασμό του HBO, όμως δεν πρόλαβε να μαζέψει το cast μιας και οι δύο πλευρές διαφωνούσαν για το budget. 

Το Utopia αναμένεται να προβληθεί μέσα στο χειμώνα στο Amazon Prime Video.