Η νέα prequel σειρά του Game of Thrones πήρε το "πράσινο φως" από το HBO

Ξεκινά η διαδικασία του casting για το "House of The Dragon"
21 Ιουλίου 2020 20:27
Η νέα prequel σειρά του Game of Thrones πήρε το "πράσινο φως" από το HBO

Παρά το ότι το φινάλε του Game of Thrones δίχασε το κοινό βαθύτατα, ο χρόνος μας με τον κόσμο του Westeros δεν έχει τελειώσει και σύντομα θα ταξιδέψουμε ξανά, όμως αρκετά πίσω στο χρόνο. Το HBO έχει βαλθεί να επεκτείνει το σύμπαν του George R.R. Martin στην τηλεόραση και επιμένει, ακόμη και μετά την ακύρωση της prequel σειράς τον περασμένο Νοέμβριο, που ετοίμαζε εδώ και τόσο καιρό με πρωταγωνίστρια τη Naomi Watts. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EW, η προπαραγωγή του "House of the Dragon" -όπως θα τιτλοφορείται- έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς το HBO έδωσε το "πράσινο φως" για να αρχίσει η διαδικασία του casting. Ήδη είναι γνωστό πως η νέα prequel σειρά στο σύμπαν του "A Song of Ice & Fire" θα αποτελείται από 10 επεισόδια, με τον Ryan Condal (Colony) ως showrunner, ενώ ο Miguel Sapochnik, σκηνοθέτης μερικών εκ των καλύτερων επεισοδίων του GoT, θα αναλάβει τον "πιλότο". 

Τώρα, όσον αφορά την πλοκή, αυτή θα βασίζεται στο βιβλίο του Martin, "Fire & Blood" που καλύπτει την ιστορία του Οίκου των Targaryen, σχεδόν 300 πριν τα γεγονότα που είδαμε στο Game of Thrones και ναι, θα έχει σίγουρα δράκους.

Μάθαμε επίσης, τους κύριους χαρακτήρες που θα δούμε να ενσαρκώνονται και είναι οι: King Viserys I, Princess Rhaenyra Targaryen, Princess Rhaenyra Targaryen, Aegon II Targaryen. Θα έχει, επομένως, ενδιαφέρον να δούμε ποιοι ηθοποιοί θα τους υποδυθούν.

Τέλος γίνεται λόγος πως το House of the Dragon -εκτός απροόπτου λόγω της πανδημίας- θα κυκλοφορήσει εντός του 2022.