ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Falcon and the Winter Soldier δε θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο

Χάνει το ραντεβού της η πρώτη live-action Marvel σειρά
18 Ιουλίου 2020 08:21
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Falcon and the Winter Soldier δε θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο

Αν και ήταν αναμενόμενο εξαιτίας της πανδημίας και της παύσης που προκάλεσε στα γυρίσματα του The Falcon and the Winter Soldier, αλλά πλέον τώρα το ξέρουμε και επίσημα. Όπως έγινε γνωστό από τον προγραμματισμό του Disney+, η πρώτη live-action σειρά της Marvel Studios χάνει το προγραμματισμένο της ραντεβού για τον Αύγουστο, καθώς δεν βρίσκεται στη λίστα των κυκλοφοριών του μήνα.

Στη σειρά επιστρέφουν οι Sam Wilson aka Falcon (Anthony Mackie) ως ο νέος Captain America μαζί με τον Bucky Barnes (Sebastian Stan) σε μια παγκόσμια περιπέτεια που θα τεστάρει τις ικανότητες αλλά και την υπομονή τους. 

Ο Daniel Bruhl επιστρέφει στο ρόλο του κακού Baron Zemo κια θα φορέσει κιόλας την εμβληματική του μάσκα, η Emily VanCamp θα επιστρέψει στο ρόλο της Sharon Carter ενώ ο Wyatt Russell θα υποδυθεί τον US Agent, τον εκλεγμένο από την κυβέρνηση αντικαταστάτη του "Cap". 

Πριν το lockdown είχε έρθει στην επιφάνεια ένα βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς, που έδειχνε τον US Agent του Russell να παλεύει με μια ομάδα κακοποιών, όπως θα δείτε παρακάτω: 

Ο Kari Skogland έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της σειράς, με τον Malcolm Spellman να έχει υπογράψει το σενάριο. Πρόσφατα κιόλας ο Anthony Mackie μίλησε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel με τον ίδιο να ανυπομονεί να επιστρέψει σύντομα στα γυρίσματα, καθώς έχουν μείνει πολύ λίγα μέχρι να ολοκληρωθεί, ενώ παρομοίασε την σειρά σαν μια "6ωρη ταινία" βάσει της τεράστιας παραγωγής και του τρόπου που γυρίστηκε. 

Ας ελπίσουμε να μάθουμε σύντομα πότε θα κάνει πρεμιέρα το The Falcon and the Winter Soldier στο Disney+.