Πρώτη ματιά στο Helstrom, την τελευταία Marvel σειρά στο Hulu (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μπορουν τα παιδιά ενός serial killer να εξιλεωθούν;
16 Ιουλίου 2020 10:48
Πρώτη ματιά στο Helstrom, την τελευταία Marvel σειρά στο Hulu (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Θυμάστε πως η Marvel TV είχε στα σκαριά μια σειρά ονόματι Helstrom; Ούτε εμείς και ευτυχώς το Hulu μας υπενθύμισε την ύπαρξή της δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα τα πρώτα στιγμιότυπα από τη νέα και τελευταία για πάντα live action σειρά, του ξεχωριστού τηλεοπτικού τμήματος της Marvel, καθώς το "πράσινο φως" για την ανάπτυξή της είχε δοθεί πολύ καιρό πριν κλείσει. 

Για να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι για τη Marvel το συγκεκριμένο project, το επίσημο λογότυπο της σειράς δεν φέρει πουθενά καμία αναφορά στην ίδια, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις και έχει απλά τη λεζάντα "A Hulu Original". Το επίσης παράδοξο είναι πως η σειρά θα αποτελεί μέρος του MCU αλλά ως ένα αυτόνομο σόου χωρίς καμία αναφορά σε άλλες σειρές και ταινίες. 

Όσον αφορά τη σειρά τώρα, εδώ πρωταγωνιστούν οι Daimon (Tom Austen) και Ana Helstrom (Sydney Lemon) δύο παιδιά ενός serial killer, τα οποία λειτουργώντας ως ένα δυναμικό δίδυμο θα κυνηγήσουν τα κατακάθια της ανθρωπότητας, με τις δικές τους ικανότητες. Ο Daimon εργάζεται ως καθηγητής αλλά έχει την ικανότητα να πραγματοποιεί εξορκισμούς, ενώ η Ana θέλει απλώς να ξεφορτωθεί τον κόσμο από όλα τα κακά του. 

Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν οι: Elizabeth Marvel ως τη μητέρα τους Victoria, ο Robert Wisdom, η June Carryl, η Ariana Guerra και o Alain Uy. 

Δείτε όμως μερικά από τα στιγμιότυπα της σειράς παρακάτω: 

Το Helstrom θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu τον ερχόμενο Οκτώβριο. 

Tags: