Η anime σειρά του Dragon's Dogma έρχεται σύντομα στο Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ημερομηνία πρεμιέρας και πρώτα στιγμιότυπα
15 Ιουλίου 2020 08:25
Η anime σειρά του Dragon's Dogma έρχεται σύντομα στο Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πέρασε πάνω από ένας χρόνος από την τελευταία φορά που ακούσαμε κάτι για την anime μεταφορά του Dragon's Dogma, αλλά τα καλά νέα είναι πως δε θα περιμένετε πολύ ακόμα για να το δείτε στις οθόνες σας. Και αυτό διότι το Netflix ανακοίνωσε μέσα από τον NX λογαριασμό του στο Twitter, πώς το anime του Dragon's Dogma θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου:

Εκτός από το teaser poster, στην Facebook σελίδα του παιχνιδιού, δημοσιεύθηκαν και μερικά πρώτα στιγμιότυπα μαζί με την εξής λεζάντα: "Ακολουθήστε τον Ethan και την σύντροφό του Hannah σε ένα ταξίδι για να επανακτήσει ξανά την καρδιά του". Από όσα ξέρουμε για την ιστορία του Dragon's Dogma αυτή θα εκτυλίσσεται γύρω από το ταξίδι ενός άνδρα που του έκλεψε την καρδιά ένας δράκος. Ο ίδιος ζωντανεύει ως ένας εκλεκτός ιππότης "Arisen" και ζητά πλέον εκδίκηση για αυτό που του συνέβη. 

Στις παρακάτω φωτογραφίες, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το εικαστικό και το σκίτσο του anime που έχει αναλάβει η εταιρία Sublimation, που για πρώτη φορά δοκιμάζει τα ταλέντα της για τη δημιουργία ενός σόου:

Το Dragon's Dogma θα κυκλοφορήσει και στο ελληνικό Netflix στις 17 Σεπτεμβρίου 2020.