Ο Sean Bean είναι στο teaser trailer της 2ης σεζόν του Snowpiercer

Προσοχή όμως γιατί έχει spoilers!
14 Ιουλίου 2020 19:26
Ο Sean Bean είναι στο teaser trailer της 2ης σεζόν του Snowpiercer

Αν αναρωτιέστε γιατί μόλις λίγα 24ωρα μετά το φινάλε του Snowpiercer μπορείτε να δείτε ήδη μια πρώτη ματιά στη 2η σεζόν του, οφείλεται στο γεγονός πως η πρώτη σεζόν του είχε καθυστερήσει τόσο πολύ, που η παραγωγή κατάφερε να εκμεταλλευτεί αυτόν το χρόνο και να γυρίσει ένα μεγάλος μέρος της δεύτερης. Το teaser trailer δόθηκε στη δημοσιότητα αμέσως μετά το Season 1 φινάλε και έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη που φυσικά ακολουθείται και από τα ανάλογα spoilers

Μην προχωρήσετε παρακάτω εφόσον δεν έχετε δει ακόμη τη σειρά.


Μια από τις ανατροπές ήταν πως το τρένο που παρακολουθούσαμε όλον αυτόν τον καιρό δεν ήταν το μοναδικό σε κίνηση. Υπάρχει και άλλο τρένο που κρατάει ζωντανούς μερικούς από τους τελευταίους εν ζωή ανθρώπους στη Γη. Επίσης, όμως αποκαλύφθηκε πως ο δημιουργός του Snowpiercer, o Mr. Wilford δεν είναι τελικά νεκρός όπως εικαζόταν. Τον ρόλο αυτόν υποδύεται ο Sean Bean, κάνοντας έτσι μια τεράστια έκπληξη στο κοινό και από ότι φαίνεται θα αποτελεί μια γερή προσθήκη για την επόμενη σεζόν της σειράς. Ας ελπίσουμε όμως να μην τον ακολουθήσει και εδώ η κατάρα των χαρακτήρων του (όπως του Ned Stark στο Game of Thrones ή του Boromir στο Lord of the Rings)

Ακόμη δεν δόθηκε ημερομηνία για την 2η σεζόν του Snowpiercer, όμως όλα τα 10 επεισόδια της σειράς είναι πλέον διαθέσιμα και στο ελληνικό Netflix. Απολαύστε το teaser trailer παρακάτω.